ΑΕΚ

Ντίας και Γκόμες για αριστερά

Ντίας και Γκόμες για αριστερά

Ο Σέιχ Μ'Μπενγκ παραμένει βασικός στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, ωστόσο η υπόθεσή του δεν παρουσιάζει κάποια εξέλιξη, με τους "κιτρινόμαυρους" να βλέπουν και άλλες περιπτώσεις όπως των Ντίας και Γκόμες.

Στη λίστα του "Δικεφάλου" προστέθηκαν εσχάτως άλλοι δύο παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας, οι οποίο κι εξετάζονται. Ο ένας είναι ο Ουρουγουανός Χουάν Ντίας και ο άλλος, ο Πορτογάλος Τιάγκο Γκόμες.

Ο Ντίαζ είναι 28 χρόνων κι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ρασίνγκ Μοντεβιδέο. Μάλιστα η Ένωση έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον Ουρουγουανό και όπως φαίνεται υπάρχουν οι βάσεις για να συζητηθεί η μεταγραφή του.

Στην άλλη πλευρά υπάρχει ο 29χρονος Γκόμες που ανήκει στην Μπράγκα και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μετς, ενώ έχει παίξει και σε όλες τις εθνικές της Πορτογαλίας. Όπως και να έχει η μεταγραφή αριστερού μπακ πρέπει να "κλείσει" άμεσα για την ΑΕΚ, καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Ντίντακ Βιλά μετά και την αποχώρηση του Άρη Σοϊλέδη.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ