ΑΕΚ

Ντεμπούτο με... χειροκρότημα για Μπακασέτα

Ντεμπούτο με... χειροκρότημα για Μπακασέτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Μπακασέτας προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ΑΕΚ στο Κίελτσε και έκανε αυτό που ζητά ο Κετσπάγια (VIDEO).

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες έχουν συμπληρωθεί από τότε που ο Τάσος Μπακασέτας υπέγραψε στην ΑΕΚ. Και από τότε όλα κύλησαν... καταιγιστικά. Το πρωι σήμερα (29/6) ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ενώ το απόγευμα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, εδώ στο Κίελτσε. Το άγχος και το... ψάρωμα του πρωτάρη, δεν το είχε. Άλλωστε πολλούς από τους νέους του συμπαίκτες, τους γνώριζε ήδη. Ειδικά τους δυο διεθνείς.

Πάντως το πιο σημαντικό, είναι πως έδειχνε να βρίσκει αμέσως τα πατήματα του. Και ήταν μαλιστα ο πρώτος που ακολούθησε την οδηγία που έδωσε ο Κετσπάγια. "Θέλω να κάνετε σουτ. Όταν παίρνετε την ευθεία με το αντίπαλο τέρμα, δεν θέλω να δίνετε πάσα ούτε αριστερά, ούτε δεξιά.

Θέλω να κάνετε σουτ". Παλιά τέχνη κόσκινο για τον Μπακασέτα δηλαδή, που φημίζεται για το δυνατό σουτ. Το έκανε και χειροκροτήθηκε από Κετσπάγια και συμπαίκτες.

Ο Μπακασέτας έπαιξε στο δίτερμα πίσω από τον Πέκχαρτ, αλλά με ομάδες των 12 παικτών και ανέλαβε και τις εκτελέσεις των κόρνερ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ