ΑΕΚ

Ντεμπούτο για Μοράν, μαγνητική ο Μπακασέτας

Ο ΕΡΙΚ ΜΟΡΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο ΕΡΙΚ ΜΟΡΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τον Ερίκ Μοράν στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Μέσα και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Μπορεί ο Έρικ Μοράν να μην έχει κάνει συμπληρώσει ακόμα μια ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων στα Σπάτα, όμως η αυριανή (9/1) ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, λόγω της νίκης (4-0) στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο, προσφέρεται προκειμένου να πάρει ο Ισπανός χαφ τα πρώτα του... κιτρινόμαυρα αγωνιστικά λεπτά.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τον Μοράν κατ' αρχάς στην αποστολή και δεν αποκλείεται ακόμα και να τον αρχίσει στη βασική ενδεκάδα, ενώ πιθανότατα βασικός θα παίξει για πρώτη φορά και ο Σοτζέι Μασούντ. Επίσης, στην αποστολή μπήκε και ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος ήταν ανέτοιμος για το ματς του προηγούμενου Σαββάτου (6/1) στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Αντωνίου, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια Αραούχο.

ΑΥΡΙΟ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ

Εκτός από τις αλλαγές λόγω... ξεκούρασης που έκανε ο Χιμένεθ στην αποστολή, άφησε εκτός και τον Τάσο Μπακασέτα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έκανε σήμερα (8/1), όπως αναμενόταν, τη μαγνητική στο γόνατο. Και έκανε μόνο θεραπεία. Αύριο θα κάνει τις εξετάσεις, προκειμένου να φανεί αν οι ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς του Αγρινίου, κρύβουν μια πιο σοβαρή ζημιά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ