ΑΕΚ

Ντανίλο στο Sport24.gr: "Με τιμά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ"

Ντανίλο στο Sport24.gr: "Με τιμά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ"

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Ντανίλο Σόουζα Κάμπος, δηλώνει μέσα από το Sport24.gr υπερήφανος για το φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να ανοίξει τα χαρτιά του.

Το όνομα του έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ένωσης, η οποία ψάχνει λύσεις προκειμένου να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση. Το Sport24.gr μίλησε με τον 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Ντανίλο Σόουζα Κάμπος, ο οποίος δήλωσε ότι τον τιμά το ενδιαφέρον μίας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και έχει πάντα υψηλούς στόχους, όπως είναι η ΑΕΚ.

Ο γιος του Βαμπέρτο και πρώην ποδοσφαιριστής των Άγιαξ, Σταντάρ Λιέγης, Μεταλούργκ Ντόνετσκ, Μορντόβια μίλησε στο Sport24.gr για το φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

"Με τιμά το να ενδιαφέρεται μία ομάδα σαν την ΑΕΚ για εμένα. Είναι μία ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και έχει πάντα υψηλούς στόχους. Είναι γνωστή στην Ευρώπη. Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ, έχω πάρει πληροφορίες και μου έχουν πει τα καλύτερα λόγι. Αλλά δεν μπορώ να σου πω περισσότερα πράγματα, αυτή τη στιγμή. Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, ο κύριος Μαραγκός",

είπε ο Βραζιλιάνος στην καταγωγή με βελγικό διαβατήριο και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, Ντανίλο Σόουζα Κάμπος, ευχαριστώντας μας για τη συνομιλία και ζητώντας με ευγενικό τρόπο να μην μιλήσει περισσότερο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ