ΑΕΚ

Νέοι "μνηστήρες" για Λούκα και Σα

Νέοι "μνηστήρες" για Λούκα και Σα
Λούκα

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία φέρνουν τον Λούκα κοντά στη Σάντος κι άλλα από την Πολωνία προσθέτουν τη Μάλαγα και την Τράμπζονσπορ, στους "μνηστήρες" του Ορλάντο Σα.

Ανταγωνιστή έχει η ΑΕΚ στην κούρσα απόκτησης του 25χρονου επιθετικού της Κρισιούμα, Λούκα Μπόρζες ντε Μπρίτο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, η Σάντος έχει μπει δυνατά στο "παιχνίδι".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάντος κινείται για τον επιθετικό, καθώς αποτελούσε και στο παρελθόν μεταγραφικό στόχο της "πέισε", ωστόσο κατέληξε στην Κρουζέιρο.

Οι Ρομπίνιο και Ρικάρντο Ολιβέιρα δύσκολα θα ανανεώσουν με την ομάδα του Σάο Πάουλο και οι διοικούντες αυτήν, κινούνται για την αναπλήρωση των κενών τους.

Πάντως, δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που κυνηγά η ΑΕΚ από τη Βραζιλία για τη θέση του επιθετικού. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε αξιολογήσει θετικά και την περίπτωση του Κρισλάν, της Πεναπολένσε.

Όσον αφορά στο ευρωπαϊκό μέτωπο, και την περίπτωση του Ορλάντο Σα, άλλες δύο ομάδες προστέθηκαν στην κούρσα για την απόκτηση του Πορτογάλου φορ.

Συγκεκριμένα, άπαντες θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Πορτογάλου από την Λέγκια Βαρσοβίας και αναφέρουν τις ομάδας που τον έχουν στο στόχαστρό τους. Εκτός από την ΑΕΚ στο παιχνίδι έχουν μπει και η Μάλαγα, καθώς και η Τράμπζοσπορ.

Ωστόσο, πουθενά δεν αναφέρεται κάποια πρόταση από τς δύο ομάδες, ενώ λόγος γίνεται στο ποσό των 500 χιλιάδων που φέρεται να του προσφέρει η Ένωση.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ