ΑΕΚ

Νέο πλήγμα στην ΑΕΚ με Λέσκοτ

Νέο πλήγμα στην ΑΕΚ με Λέσκοτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Τζόλεον Λέσκοτ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις. Στα Σπάτα μετέβη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σαν να μην έφτανε το βαρύ κλίμα που δεδομένα υπάρχει στα Σπάτα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, προέκυψε στην ΑΕΚ και νέο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Τζολέον Λέσκοτ αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και θα χρειαστεί να κάνει μια σειρά από εξετάσεις. Κάτι που προφανώς προκαλεί έντονη ανησυχία στο προπονητικό τιμ της Ένωσης! Ο Λέσκοτ δεν έκανε καθόλου προπόνηση και μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο. Επίσης ο Αντρέ Σιμόες, για την κατάσταση του οποίο έχει γίνει πολύς λόγος, έμεινε μόνο στο γυμναστήριο και έκανε και θεραπεία. Δείγμα, πως έχει πρόβλημα με τον αχίλλειο. Στο γυμναστήριο έμεινε και ο Ρόναλντ Βάργκας.

Αντίθετα ανέβασε τους ρυθμούς του ο Ούγκο Αλμέιδα. Και έδειξε πως από αύριο κιόλας, θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Βεβαίως σήμερα δεν το έβγαλε όλο το πρόγραμμα μέχρι τέλους, καθώς είχε δουλέψει και τις μέρες του ρεπό. Όμως δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στη μέση.

Στα Σπάτα ο Μπάγεβιτς

Στο μεταξύ παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς έγινε η πρώτη προπόνηση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε για αρκετή ώρα με τον Κετσπάγια πριν την έναρξη της προπόνησης, αλλά μπήκε και στα αποδυτήρια.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ