Νέα "νίκη" της "Αγιάς-Σοφιάς"

Νέα "νίκη" της "Αγιάς-Σοφιάς"

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο της Επικρατείας, απέρριψε και την αίτηση αναστολής και την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσουν τα έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μια ακόμα νίκη σε πεδίο νομικό, κατάφερε να πετύχει το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣτΕ απέρριψε και την αίτηση αναστολής της οικοδομικής άδειας και την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσουν οι εργασίες, μέχρι την κύρια εκδίκαση τον Φλεβάρη, της προσφυγής που έχουν κάνει 56 πολίτες.

Μια απόφαση που έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ. Πρώτον διότι η τρίτη σειρά δικαίωση του Έργου του νέου γηπέδου με αποφάσεις του ΣτΕ. Κάτι που προφανώς συνιστά νομική θωράκιση. Δεύτερον διότι, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, αυτή η απόφαση, συνιστά πρόκριμα και για την εξέλιξη της εκδίκασης της κύριας υπόθεσης τον Φλεβάρη. Και τρίτον, διότι επιτρέπει να συνεχιστούν κανονικά και απρόσκοπτα οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Κάτι που θα γίνει από τον Γενάρη.

Από την ΑΕΚ δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, παρότι έχουν φτάσει οι πληροφορίες για την εξέλιξη αυτή. Περιμένουν απλώς να αναρτηθεί και επίσημη στην ιστοσελίδα του ΣτΕ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Έφιπποι, σημαίες και συνθήματα με θέα τον Θερμαϊκό

Γέμισε η παραλία της συμπρωτεύουσας με σημαίες ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ένταση προς στιγμήν με αντιεξουσιαστές και έφηβες που κρατούσαν σημαίες

Χορεύοντας με τις Ελληνίδες MILF

Το φετινό ρόστερ του Dancing with the Stars μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

Άρπαξαν πατέρα, τον πήγαν στο αεροδρόμιο και τον απέλασαν

Ανήμερα της Martin Luther King Jr. Day, ο Jorge Garcia -κάτοικος των ΗΠΑ για 30 χρόνια, παντρεμένος με Αμερικανίδα και πατέρας δυο παιδιών- απελάθηκε, με την αρμόδια αρχή να μη σχολιάζει "γιατί είναι αργία και είμαστε κλειστά"

Lara Croft και το νέο Narcos: 12 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Κερδίστε προσκλήσεις για το "Δον Παναγιώτης" και "Όταν σβήνουν τα φώτα"

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

Ο γ' τόμος της "Εγκυκλοπαίδειας του Κρασιού" με τη σφραγίδα της LAROUSSE

Μη χάσετε στο "Εθνος της Κυριακής" που κυλοφορεί στις 21/01 τον τρίτο και τελευταίο τόμο από την "Εγκυκλοπαίδεια του Κρασιού"

Ειδικό αφιέρωμα για το Bitcoin στην Ημερησία

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 14 Ιανουαρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια και ειδικό αφιέρωμα για το bitcoin

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24