ΑΕΚ

"Ναυάγησε" οριστικά η υπόθεση Χαφέζ

Karim Hafez Seif Eldin of Lierse shows deception after the Belgian soccer game SK Lierse vs KAS Eupen, on Wednesday 20 May 2015 in Lier. SK Lierse will be relegated into the Belgian second soccer division after losing against KAS Eupen. (c) Image: Kristof Van Accom
Karim Hafez Seif Eldin of Lierse shows deception after the Belgian soccer game SK Lierse vs KAS Eupen, on Wednesday 20 May 2015 in Lier. SK Lierse will be relegated into the Belgian second soccer division after losing against KAS Eupen. (c) Image: Kristof Van Accom KRISTOF VAN ACCOM

"Ναυάγησε" η υπόθεση του Χαφέζ, καθώς προέκυψε διαφωνία ως προς το καθεστώς με το οποίο θα μετακόμιζε ο παίκτης στην ΑΕΚ. Εναλλακτική ο Ντίντακ.

Ο άγραφος νόμος πως καμία μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη αν δεν πέσουν πρώτα οι… τζίφρες, επιβεβαιώνεται στην υπόθεση του Καρίμ Χαφέζ. Ο 19χρονος Αιγύπτιος θεωρείται έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Πρακτικά όμως η υπόθεση μετατράπηκε σε θρίλερ και κατέληξε σε ναυάγιο. Και αυτό διότι προέκυψε διαφωνία ως προς το καθεστώς με το οποίο θα μετακόμιζε ο παίκτης στην ΑΕΚ. Ήδη από χθες (4/8) το βράδυ είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και ο πρόεδρος της Λιρς και είχε ανοίξει ένας κύκλος νέων διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ.

Η πλευρά του βελγικού συλλόγου επέμενε στην προοπτική του δανεισμού (όπως ήταν και η αρχική ανακοίνωση της Λιρς), αλλά η Ένωση δεν το συζητούσε καν και επεδίωκε την ελεύθερη μεταγραφή του παίκτη. Κάτι που ήταν λογικό, καθώς δεν θα είχε νόημα ο δανεισμός ενός 19χρονου.

Η πλευρά της Λίρς μέχρι και σήμερα (5/8) ήταν αμετακίνητη και τελικά προέκυψε οριστική διαφωνία και ναυάγιο. Και τόσο ο παίκτης όσο και ο πρόεδρος της Λιρς, θα αναχωρήσουν άμεσα από την Αθήνα.

Εναλλακτική ο Ντίντακ

Πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν ήδη προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο να στραβώσει κάτι με τον Χαφέζ. Και έχουν φροντίσει να έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Η πλέον προχωρημένη εξ αυτών, είναι αυτή του Ντίντακ.

Ο Ισπανός ακραίος μπακ φαίνεται πως έχει τρόπο να «ξεμπλέξει» από το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς ανάμεσα σε Μίλαν και Έιμπαρ και να μείνει ελεύθερος. Η ΑΕΚ το παρακολουθεί και πιθανότατα θα το προχωρήσει άμεσα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ