ΑΕΚ

Νάτσο το αποφάσισες;

Νάτσο το αποφάσισες;

Αυτά που ο Σκόκο θέλει, είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα τα πάρει από την ΑΕΚ. Το θέμα είναι η απόφαση και οι χειρισμοί στο θέμα με τη Νιούελς στο οποίο η Ένωση δεν θέλει να εμπλακεί. Η κατάσταση όπως έχει σήμερα.

Η ΑΕΚ βιάζεται και ο χρόνος είναι αλήθεια ότι δεν περισσεύει. Για να δώσει το χρόνο που απαιτείται στην υπόθεση Αραούχο, θέλει (και πρέπει) να έχει τουλάχιστον ακόμα έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Γιακουμάκη και Αλμέιδα (αν εν τέλει παραμείνει, διότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο Κίελτσε, αναλόγως με την εικόνα του Πορτογάλου) στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η επιθυμία για τη σύνθεση επιθετικού διδύμου αποτελούμενου από τους Σκόκο και Αραούχο, παραμένει δύσκολη ως προς την υλοποίησή της, μαζί όμως και άσβεστη. Και δεν είναι επειδή το λέμε εμείς, είναι ξεκάθαρο και προκύπτει μέσα από την ίδια την ομάδα και τις προσπάθειες που γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Τα αν ακολουθούνται από το σωστό ή όχι τρόπο, είναι μια κουβέντα που θα γίνει στο τέλος της ιστορίας. Αυτή τη στιγμή όμως, η ΑΕΚ το προσπαθεί και στα δύο μέτωπα.

Γι αυτό και μετά από περίπου 20 ημέρες διαφόρων επεισοδίων στο σίριαλ Σκόκο, ζητεί πλέον από τον Αργεντινό να αποφασίσει αν εν τέλει επιθυμεί να επιστρέψει στην Ένωση κι αν είναι διατεθειμένος να "δουλέψει" και εκείνος προς αυτή την κατεύθυνση. Διότι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ εγγυάται την ικανοποίηση των οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, όμως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εμπλακεί στη διαμάχη του με τη Νιούελς.

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Τι περιμένει η ΑΕΚ από τον Αργεντινό; Αυτό ακριβώς που έχει συζητηθεί μεταξύ εκείνης και των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή. Ό, τι δηλαδή ο απεγκλωβισμός του από τη Νιούελς θα αποτελέσει υπόθεση του ιδίου και των εκπροσώπων του παίκτη. Πρέπει να βρουν τον τρόπο του διαζυγίου και αυτός σίγουρα δεν θα είναι το να καταβάλλει η Ένωση χρήματα για την αγορά του. Ίσως ένα μικροποσό, αλλά μέχρι εκεί.

Πάντως όσο οι μέρες περνούν, όλο και ενισχύονται οι υποψίες ότι ο Σκόκο δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση, ότι ακόμα το δουλεύει μέσα του. Είτε επειδή προκύπτουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από τις ΗΠΑ, είτε διότι του είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσει από τη Νιούελς με τρόπο που θα τον χαρακτηρίσει ως «προδότη» στις σκέψεις των οπαδών της αγαπημένης ομάδας του. Και τέτοια πράγματα στην Αργεντινή είναι πολύ εύκολα.

Κοντολογίς: Η ΑΕΚ δεν πληρώνει τη Νιούελς. Ο Σκόκο θέλει να φύγει βελούδινα από εκεί. Η Νιούελς προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να πωληθεί προκειμένου να βοηθήσει και το σύλλογο. Και ο χρόνος κυλάει περιμένοντας. Αλλά όχι για πολύ. Αν ο Αργεντινός δεν δείξει τις επόμενες ημέρες εμπράκτως την επιθυμία να ενταχθεί στην Ένωση, τότε αυτή θα αποσυρθεί από την υπόθεση.

Photo credits: Newells twitter oficial

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ