ΑΕΚ

Να βάλει βάσεις πρόκρισης η ΑΕΚ στο Μπριζ

EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Μπριζ (21:45), θέλοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να βάλει απ’ το πρώτο ματς κιόλας τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με 4-3-3 ή 3-5-2 ή Ένωση.

Στη μάχη θα ριχτεί για τρίτη φορά η ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό ματς την εφετινή περίοδο, αντιμετωπίζοντας την Μπριζ (21:45) στο "Jan Breydel Stadion" για τα playoffs του Europa League, θέλοντας να χτίσει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ξέροντας ήδη την κρισιμότητα του συγκεκριμένου ματς, για να επιστρέψει η Ένωση μετά από αρκετά χρόνια σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Ένωσης, ήταν ξεκάθαρο στις χθεσινές (16/8) του δηλώσεις, ότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει για τη νίκη και για ένα καθαρό αποτέλεσμα, ώστε να βάλει τις βάσεις για να τελειώσει στο ΟΑΚΑ την πρόκριση στους ομίλους.

Στα αγωνιστικά τώρα, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο σημερινό ματς. Ακόμα και ο Ανέστης που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο πόδι, προπονήθηκε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Απ’ την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ πιθανότατα θα παρατάξει την Ένωση με το 4-3-3 την ομάδα στο Βέλγιο, αν και έχει δοκιμάσει σε αρκετές προπονήσεις, γι’ αυτό και παραμένει ανοιχτό σαν σενάριο το 3-5-2. Όσον αφορά την ενδεκάδα τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά πιθανόν να εμπιστευτεί τον κορμό που αγωνίστηκε και στα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με δυο τρεις μικρές αλλαγές.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ