ΑΕΚ

"Να τελειώσει, να… τελειώνουμε"

"Να τελειώσει, να… τελειώνουμε"

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θέλουν να ξεμπερδεύει ο Βάργκας με τις υποχρεώσεις του στην εθνική Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα, ώστε να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μέσα σ’ όλα οι άνθρωποι της ΑΕΚ την τελευταία εβδομάδα έχουν στραμμένο και το βλέμμα τους στην Χιλή και όσα γίνονται στο Κόπα Αμέρικα. Είναι βλέπετε η παρουσία του Ρόναλντ Βάργκας με την εθνική Βενεζουέλας που τραβά την προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ. Άλλωστε πλέον τον θεωρούν παίκτη της ομάδας και ας μην έχουν ολοκληρωθεί τα τυπικά.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως και το τυπικό κομμάτι δεν έχει την σημασία και την βαρύτητα του. Κάθε άλλο. Εξάλλου γι αυτό και οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν μάλλον ανάμεικτα συναισθήματα για την παρουσία του Βάργκας. Από την μια μεριά θέλουν να πάει καλά ο παίκτης στην διοργάνωση. Και μάλιστα υπήρχε απόλυτη ικανοποίηση για την εξαιρετική εμφάνιση του Βάργκας και στο ματς με την Κολομβία αλλά ακόμα και σ’ αυτό με το Περού, παρόλο που «θυσιάστηκε» και βγήκε αλλαγή όταν η Βενεζουέλα έμεινε με δέκα παίκτες.

Από την άλλη μεριά, στην ΑΕΚ θα ήθελαν να ξεμπερδέψει ο διεθνής μεσοεπιθετικός όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή. Να περάσει δηλαδή από τις ιατρικές εξετάσεις, να δώσει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο και να ανακοινωθεί και επίσημα.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής ανάμεσα στην Βενεζουέλα και την Βραζιλία. Αν η ομάδα του Βάργκας ηττηθεί, τότε αποχαιρετά την διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα. Κάτι που σημαίνει πως μέσα στην προσεχή εβδομάδα, ο διεθνής μέσος θα μπορεί να κάνει το ταξίδι στην Αθήνα για να κλείσει και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής. Σε διαφορετική περίπτωση η Βενεζουέλα θα συνεχίσει στο Κόπα Αμέρικα, το ίδιο και ο Βάργκας. Και μπορεί στην ΑΕΚ να μην ανησυχούν μήπως χαλάσει η μεταγραφή, όμως θα χρειαστεί να περιμένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ