ΑΕΚ

Να περάσει ο επόμενος στην ΑΕΚ

Να περάσει ο επόμενος στην ΑΕΚ

Η εξέλιξη με Γαλανόπουλο, αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της διαχείρισης από την ΑΕΚ συμβολαίων που είτε λήγουν τον Ιούνιο, είτε σ’ έναν χρόνο. Και θα ακολουθήσουν και επόμενοι... κρίκοι. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Μιχάλης Μπακάκης, αυτοί που πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπέγραψαν νέο συμβόλαιο. Χθες (19/4) το… στυλό για υπογραφή νέου συμβολαίου, πέρασε στα χέρια του Κώστα Γαλανόπουλου. Και έπεται συνέχεια.

Στην ΑΕΚ προχωρούν στην διαχείριση των υποθέσεων με ποδοσφαιριστές που είτε τον Ιούνη, είτε ακόμα και του χρόνου το καλοκαίρι, μένουν ελεύθεροι. Κάτι που σημαίνει πως σύντομα, στην θέση που κάθισε χθες (19/4) ο Γαλανόπουλος και την προηγούμενη εβδομάδα ο Λαμπρόπουλος και ο Μπακάκης, θα καθίσουν και άλλοι «κιτρινόμαυροι». Το ερώτημα είναι ποιοι; Το Sport24.gr έχει τις… υποψηφιότητες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο στόπερ της ΑΕΚ έχει πάρει ήδη από την Μεγάλη Δευτέρα στα χέρια του, την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Και την μελετά. Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Κολοβέτσιο και ο παίκτης, που είναι δεμένος με την ομάδα, το σκέφτεται να παραμείνει. Πιθανότατα θα γίνουν συζητήσεις πάνω στην πρόταση για το νέο συμβόλαιο. Και από την εξέλιξη τους, θα κριθεί και το μέλλον του Κολοβέτσιου στην ΑΕΚ. Πάντως προς το παρόν είναι ο μόνος που έχει πρόταση στα χέρια του και ως εκ τούτου περισσότερες πιθανότητες να είναι ο επόμενος που θα ανανεώσει. Χωρίς πάντως τίποτα να είναι δεδομένο.

ΡΟΝΑΛΝΤ ΒΑΡΓΚΑΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο τάση καταγράφεται στις προθέσεις της ΑΕΚ για το μέλλον του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού. Ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει σκέψη να γίνει μια πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του Βάργκας. Χωρίς αύξηση αποδοχών και ενδεχομένως ακόμα και με ελαφριά μείωση. Κάτι που πιθανόν να παίξει ρόλο στις συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα στις δυο πλευρές. Δεν είναι ξεκάθαρο την δεδομένη στιγμή, ούτε πόσο πολύ θέλει να κρατήσει η ΑΕΚ τον Βάργκας, ούτε πόσο ο παίκτης θέλει να μείνει στην Ένωση.

ΤΟΜΑΣ ΠΕΚΧΑΡΤ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με το σπαθί του και τα γκολ του έβαλε ο Τσέχος φορ τους ανθρώπους της ΑΕΚ στην διαδικασία να εξετάσουν το ενδεχόμενο του προτείνουν ανανέωση του συμβολαίου. Και στην περίπτωση του Πέκχαρτ πάντως, προς το παρόν καταγράφεται μόνο τάση. Η πρόθεση της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τσέχου φορ. Όμως ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης, θα παίξουν και οι απαιτήσεις που θα προβάλει ο Πέκχαρτ, προκειμένου να παραμείνει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Είναι μια περίπτωση που έχει περάσει από 40 κύματα. Πλέον ο παίκτης είναι ενεργός και ο Χιμένεθ έχει εξαιρετική άποψη γι αυτόν. Δεν έχουν έρθει εντελώς τα πάνω – κάτω στα δεδομένα που υπήρχαν τον περασμένο Γενάρη. Το μόνο σίγουρο είναι, πως η υπόθεση πρότασης ανανέωσης του συμβολαίου του Αραβίδη, δεν έχει «καεί». Όμως είναι θέμα που πιθανότατα θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί τελευταίο.

ΓΙΑΚΟΜΠ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το συμβόλαιο του Σουηδού μέσου δεν τελειώσει το καλοκαίρι, επομένως θεωρητικά η ΑΕΚ δεν «καίγεται». Όμως ο Γιόχανσον τον επόμενο Ιούνιο μένει ελεύθερος. Και στην ΑΕΚ δεν έχουν σκοπό να αφήσουν το συμβόλαιο του Σουηδού ούτε στην τύχη του, ούτε για την τελευταία στιγμή. Σκοπεύουν να κινηθούν για μια πρόωρη ανανέωση. Για περισσότερους από έναν λόγους. Επομένως δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψουν εξελίξεις στο θέμα Γιόχανσον, μέχρι και το φινάλε της φετινής σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ