ΑΕΚ

Να γιορτάσει η ΑΕΚ όπως η Μπαρτσελόνα

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην ΑΕΚ το ψάχνουν προκειμένου το Σάββατο (5/5) να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως το έκανε χθες (30/4) η Μπαρτσελόνα.

Η αλήθεια είναι πως το ιδανικό για την ΑΕΚ, προκειμένου να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα ήταν να μπορούσε το Σάββατο (5/5) να μεταφερθεί η έδρα του αγώνα με τον Απόλλωνα από την Ριζούπολη στο ΟΑΚΑ. Και φυσικά να είχε κλείσει και όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες.

Όμως τίποτα από τα δυο δεν έχει συμβεί. Ειδικά μάλιστα το γεγονός πως η ετυμηγορία του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η οποία και θα τελεσιδικήσει την απόφαση για όσα έγιναν στην Τούμπα, αναμένεται να εκδοθεί είτε την Πέμπτη (3/5) αργά το απόγευμα, είτε την Παρασκευή (4/5) το πρωί, δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να προχωρήσει σε οργάνωση φιέστας.

Όπως όμως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, στην Ένωση εξετάζουν ήδη τις λύσεις που έχουν, για να γιορτάσουν το Σάββατο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σκέψη που υπάρχει στην ΑΕΚ και την οποία ψάχνονται προκειμένου να την υλοποιήσουν, είναι να το γιορτάσουν, όπως έκανε χθες (30/4) η Μπαρτσελόνα. Δηλαδή αμέσως μετά το παιχνίδι στη Ριζούπολη, να επιβιβαστεί όλη η ομάδα σ’ ένα ανοικτό πούλμαν και να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και εκεί να στηθεί μια γιορτή τίτλου, περίπου ανάλογη μ' εκείνη της κατάκτησης του κυπέλλου του 2016. Αλλά ακόμα πιο οργανωμένη.

Μάλιστα, αν έχει βγει και η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ενδεχομένως να είναι εφικτό να γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στη Ριζούπολη και η ΑΕΚ να πάει με την κούπα στο πούλμαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βεβαίως αυτή προς το παρόν υπάρχει ως σκέψη και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να φανεί αν είναι εφικτό να υλοποιηθεί.

Άλλωστε, απαιτείται οργάνωση και ο χρόνος ενδεχομένως να είναι λίγος. Πάντως, αυτή την στιγμή, αυτό το σενάριο, είναι και το επικρατέστερο για την γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος, το Σάββατο και μετά την τελευταία αγωνιστική.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ