ΑΕΚ

Μπουονανότε: "Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ"

Μπουονανότε: "Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε υποστήριξε μετά τη λήξη του ματς με τον Πανθρακικό ότι στόχος παραμένει η ΑΕΚ να παρουσιαστεί καλά στα play-offs, ενώ επανέλαβε τη θέλησή του να παραμείνει στην Ένωση.

Στην τηλεόραση της NOVA μίλησε ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ΑΕΚ, κατά τη νίκη με 3-1 επί του Πανθρακικού, Ντιέγκο Μπουονανότε, υποστηρίζοντας ότι το σημερινό σύστημα της Ένωσης τον ευνόησε, ενώ επανέλαβε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα.

"Σίγουρα στα πρώτα 20 με 25 λεπτά μπήκαμε πολύ δυνατά, μπορέσαμε και σκοράραμε. Μετά έπεσε ο ρυθμός, στο ημίχρονο είπαμε να μπούμε το ίδιο δυνατά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις και να σκοράρουμε. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και αυτό βοηθάει στην ψυχολογία μας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος του κανονικού πρωταθλήματος. Είναι καλή η διαφορά, μας δίνει ηρεμία αλλά όχι σιγουριά ότι θα κερδίσουμε τα play-off.

Ο προπονητής δεν μας έχει πει κάτι για το τι σκέφτεται, αλλά από όσο τον γνωρίζω είναι ότι θέλει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς αυτό θα κάνουμε, θα μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη σαν να πρόκειται για τελικό. Και μετά θα αφοσιωθούμε στα play-offs.

Σίγουρα η θέση αυτή που έπαιξα σήμερα με βοηθάει να αποδίδω καλύτερα. Σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά είμαι λίγο κοντούλης και πιστεύω λόγω ύψους δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ ως τερματοφύλακας!

Θέλω να πω ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Η οικογένειά μου περνάει πολύ καλά και είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος. Εγώ σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή και περιμένω να πάρω τις ευκαιρίες που μου αναλογούν. Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και σίγουρα θέλω να παραμείνω στην ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ