ΑΕΚ

Μπουονανότε: "Θέλω να παίζω και το ξέρει ο προπονητής"

Μπουονανότε: "Θέλω να παίζω και το ξέρει ο προπονητής"
Μπουονανότε INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε τόνισε πως η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μία δυσάρεστη παρένθεση για την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως θέλει να παίζει.

Ο Αργεντινός άσος δεν ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπουονανότε στάθηκε στο τελικό αποτέλεσμα:

"Σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Είναι δυσάρεστο για μας. Νομίζω ότι μέχρι το δεύτερο γκολ η ομάδα μπορούσε και ανταποκρινόταν. Το σκορ δεν δείχνει τη διαφορά των δυο ομάδων, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς. Όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ δεν υπήρχε επιστροφή.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Δε συμφωνώ ότι υπάρχει διάφορα δυναμικότητας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ όπως φάνηκε σήμερα. Και οι δυο έχουν καλούς παίκτες όπως και οι άλλες ομάδες.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός, είπε:
"Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, αυτός που ξέρει και εγώ δέχομαι τις αποφάσεις του. Πάντα θέλω να παίζω, ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει και το ξέρει ο προπονητής. Όταν μπαίνω προσπαθώ για το καλύτερο αλλά αυτός ξέρει".

Για τη συνέχεια:
"Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, ξέρουμε ότι έχουμε απομακρυνθεί από τον Ολυμπιακό αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας".

Ντιντάκ: "Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος"

Από την πλευρά του ο Ντιντάκ είπε:

«Σε όλη τη διάρκεια υπήρχε επίθεση και από τους δύο και κάποια στιγμή δεχθήκαμε τα γκολ. Μέχρι και την αλλαγή είχαμε το κέντρο, μετά βρήκε περισσότερο χώρο ο Ολυμπιακός και μπόρεσε και σκόραρε. Στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο το ματς. Δεν χάσαμε το ματς από το πρώτο μέρος. Από το 70’ και μετά που ανοιχτήκαμε ο Ολυμπιακός βρήκε χώρο και έβαλε τα γκολ.

Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει η ήττα στο επόμενο παιχνίδι θα μπούμε να κερδίσουμε και έτσι θα ξεχάσουμε την ήττα. Η διαφορά έχει μεγαλώσει από την κορυφή αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς και συνεχίζουμε».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ