ΑΕΚ

Μπουονανότε: "Πρώτα ο Ατρόμητος, αλλά..."

Μπουονανότε: "Πρώτα ο Ατρόμητος, αλλά..."
Μπουονανότε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προτεραιότητα για τους παίκτες της ΑΕΚ είναι το αυριανό (7/2) ματς στο Περιστέρι, αλλά το μυαλό πηγαίνει ήδη και στο ντέρμπι του Σαββάτου (13/2). Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μπουονανότε στην κάμερα της NOVA.

Είναι δεδομένο πως ο Γκουστάβο Πογέτ έχει απαγορεύσει μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, να ακούγεται η λέξη "Ολυμπιακός" στα Σπάτα. Και προφανώς για τους παίκτες της ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα η νίκη αύριο (7/2) στο Περιστέρι.

Όμως ο Ντιέγκο Μπουονανότε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, παραδέχθηκε πως το μυαλό των "κιτρινόμαυρων", έχει ήδη αρχίσει λίγο να... ξεφεύγει, προς το ντέρμπι του Σαββάτου (13/2). Πάντως και ο Αργεντινός επικεντρώθηκε στην ανάγκη της νίκης επί του Ατρόμητου.

"Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Τόσο ο κόσμος όσο και οι παίκτες το σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο την Κυριακή και μετά σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ στο ματς με τον Ατρόμητο αφού ο προπονητής τους είναι πάρα πολύ καλός.

Του αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πως να οργανώνει την ομάδα. Είναι νέος προπονητής, έφυγε από την ΑΕΚ κι έτσι ο αντίπαλός μας έχει πλέον μια νέα ταυτότητα ως ομάδα. Αυτό που θέλουμε όμως εμείς είναι να επικεντρωθούμε στη δική μας απόδοση για να φύγουμε με το τρίποντο της νίκης. Πάντα το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Σίγουρα ο Ατρόμητος θα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση.

Είμαστε η ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να μπούμε για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να και να εφαρμόζουμε και να προσαρμοζόμαστε σε όσα ζητάει ο προπονητής. Γι' αυτό και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε".

Ο Μπουονανότε αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ενδεκάδα και έπαιξα 90 λεπτά. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γινόταν. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ