ΑΕΚ

Μπουονανότε: "Για τη νίκη στο Καραϊσκάκη"

Μπουονανότε: "Για τη νίκη στο Καραϊσκάκη"
INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε τόνισε πως το κλίμα στην ΑΕΚ είναι οικογενειακό και επεσήμανε πως η ομάδα του θα πάει να διεκδικήσει τη νίκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης της ΑΕΚ και της NIKE στα Σπάτα, ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων, Ντιέγκο Μπουονανότε, μίλησε τόσο για την ομάδα του, όσο και για τα επόμενα παιχνίδια της, επισημαίνοντας πως η Ένωση θα παίξει για τη νίκη μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη βδομάδα (Σάββατο, 17/10).

Για το κλίμα στην ομάδα της ΑΕΚ: "Tο κλίμα εδώ είναι τόσο οικογενειακό. Νιώθω πως δικαιώνομαι για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να κάνω χαρούμενο τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά στις 17 Οκτωβρίου: "Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα πάμε στο Καραϊσκάκη για τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδια. Έχω παίξει και σε τέτοια ντέρμπι στην Αργεντινή, όπως το Ρίβερ-Μπόκα, ξέρω τι συναισθήματα υπάρχουν τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στους οπαδούς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ