ΑΕΚ

Μπουονανότε: "Φανταστικό αυτό που έζησα"

Μπουονανότε: "Φανταστικό αυτό που έζησα"
Μπουονανότε Τσίλης

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ μίλησε στο Sport24.gr για τη μεταγραφή του στην Ένωση (VIDEO).

Μια μικρή ξενάγηση στο ΟΑΚΑ έκανε σήμερα (15/8) το πρωί ο Ντιέγκο Μπουονανότε και ήδη είχε αρχίσει να κάνει εικόνες με γεμάτες τις εξέδρες από οπαδούς της ΑΕΚ. Βλέπετε, από το μυαλό του δεν μπορούσε να φύγει η υποδοχή από τον κόσμο χθες (14/8) στο αεροδρόμιο.

Δεν σταμάτησε να μιλά στους ανθρώπους της ομάδας γι’ αυτό που « έζησα για πρώτη φορά στη ζωή μου». Και όταν μίλησε στο Sport24.gr έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, πάλι στην υποδοχή του κόσμου αναφέρθηκε.

« Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Ήταν φανταστική η υποδοχή που μου έκαναν οι οπαδοί». Όσο για το ερώτημα αν θα είναι έτοιμος για να δώσει το παρών στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο Μπουονανότε δεν απάντησε. Όχι διότι ο ίδιος δεν αισθάνεται έτοιμος για να παίξει. Είναι τόσο ανυπόμονος, που ακόμα και… αύριο θα έμπαινε στο γήπεδο. Όμως περιμένει να πάει πρώτα στα Σπάτα το απόγευμα και να μιλήσει με τον Τραϊανό Δέλλα.

« Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα δούμε αν θα μπορέσω να είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ