ΑΕΚ

"Μπογέ ο εξτρέμ, Πόνσε ο φορ"

Ezequiel Ponce of Argentina's Newell's Old Boys, right, fights for the ball with Werley of Brazil's Gremio during their Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Nabor Goulart)
Ezequiel Ponce of Argentina's Newell's Old Boys, right, fights for the ball with Werley of Brazil's Gremio during their Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Nabor Goulart) AP PHOTO/NABOR GOULART

Προχωρημένες επαφές με τη Ρόμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής εντός της ημέρας καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει και τον Πόνσε.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε πολύ χρόνο στον Αργεντινό περιμένοντας να αποδεχθεί την προοπτική να παίξει στην ΑΕΚ. Έτσι, όταν η Ρόμα επέστρεψε με νέα ενημέρωση η οποία ανέσυρε μια ναυαγισμένη ιστορία από το μεταγραφικό βυθό, ο προπονητής της Ένωσης δεν έχασε την ευκαιρία!

Οι "κιτρινόμαυροι" λοιπόν, θα προχωρήσουν και την υπόθεση του Πόνσε, σκοπεύοντας να την τελειώσουν αν γίνεται, εντός της ημέρας.

Ο Ουζουνίδης ξεκαθάρισε στο αρμόδιο μεταγραφικό επιτελείο ότι " ο Μπογέ θα υπολογίζεται ως εξτρέμ, οπότε πρέπει να φέρουμε φορ και ο Πόνσε είναι αυτός που θέλω" και πλέον η απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ, παίρνει το δρόμο της.

Άλλωστε, όπως διαβάσατε χθες στο Sport24.gr για την ΑΕΚ θα ήταν μεγάλο λάθος το να κλείσει την πόρτα της Ρόμα, όταν η ίδια ζήτησε τον ποδοσφαιριστή και ο τεχνικός διευθυντής της Μόντσι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει τον ποδοσφαιριστή ότι πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

AP Photo/Nabor Goulart

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Λουντ και η απόφαση
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ