ΑΕΚ

Μπλέξιμο από Μαλαισία μέχρι... Μεξικό για Ντίας

Μπλέξιμο από Μαλαισία μέχρι... Μεξικό για Ντίας

Όλο και πιο πολύ μπλέκεται η υπόθεση της μεταγραφής του Ντίας που ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος, αλλά μπήκε και ομάδα του Μεξικό στο παιχνίδι. Μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει θετικά ή αρνητικά η υπόθεση.

Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως η λύση του συμβολαίου με την Τζοχόρ έχει μετατραπεί σε σίριαλ με πολλά επεισόδια, ήρθε και το γέρο μπάσιμο της Τιχουάνα, για να κάνει την υπόθεση της μεταγραφής του Περέιρα Ντίας στην ΑΕΚ, ακόμα πιο περίπλοκη. Ο Αργεντινός επιθετικός όχι μόνο δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει την χρυσή τομή προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Μαλαισίας, αλλά φέρεται να έχει δεχθεί και μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση από τον σύλλογο του Μεξικό.

Και μπορεί θεωρητικά και με βάση όσα έχουν ειπωθεί και συμφωνηθεί προφορικά ανάμεσα στις δυο πλευρές, η επόμενη κίνηση του Ντίας όταν θα λύσει το συμβόλαιο του με την Τζοχόρ να είναι το ταξίδι στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην ΑΕΚ. Όμως ειδικά στην περίπτωση των μεταγραφών και ειδικά όταν δεν υπάρχουν υπογραφές σε συμβόλαια, η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη. Και πολύ περισσότερο, αν όντως η οικονομική προσφορά της Τιχουάνα στον Ντίας, είναι τόσο δελεαστική. Μην ξεχνάτε πως ο Αργεντινός φορ, κυρίως λόγω του οικονομικού δέλεαρ, βρέθηκε να παίζει μπάλα στο πρωτάθλημα της Μαλαισίας.

Ανεξάρτητα πάντως από το… μπάσιμο της Τιχουάνα στο παιχνίδι, ο Ντίας εξακολουθεί να μην έχει λύσει το συμβόλαιο με την Τζοχόρ. Και χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποια ένδειξη για το πότε και πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία, παρόλο που οι Μαλαισιανοί θεωρούν πως ο Αργεντινοί φορ έχει τελειώσει από την ομάδα. Όσο για την ΑΕΚ, την ώρα προσπαθούσε από τις επικοινωνίες με την πλευρά του Ντίας να διαπιστώσει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία αυτού του περιβόητου διαζυγίου με την Τζοχόρ, ξαφνικά βρέθηκε να ψάχνει για την εμπλοκή της Τιχουάνα στην υπόθεση. Εξέλιξη που προφανώς αιφνιδίασε την ΑΕΚ. Και το μπλέξιμο έγινε ακόμα μεγαλύτερο.

Όπως και να έχει, το ζήτημα δεν μπορεί να μην τελειώσει για την ΑΕΚ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ήδη άλλωστε έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ από την Δευτέρα θα απομένουν μόλις δυο εβδομάδες για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Επομένως στην ΑΕΚ ούτε έχουν την πολυτέλεια, ούτε και θέλουν, να ξοδέψουν ακόμα μια εβδομάδα, είτε περιμένοντας να μείνει ελεύθερος ο Ντίας από την Τζοχόρ, είτε δίνοντας… μάχη με την Τιχουάνα. Θα προσπαθήσουν άμεσα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, να χειριστούν με τέτοιο τρόπο την υπόθεση του Αργεντινού φορ, που να την τελειώσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά. Και είτε ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να κλείσει την μεταγραφή, είτε η ΑΕΚ θα αρχίσει να τρέχει, προκειμένου να ενεργοποιήσει άλλες εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κλείδωσε" η ενδεκάδα της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό
Κετσπάγια για Έλληνες δημοσιογράφους:"Τους ταΐζουν ένα σουβλάκι και γράφουν ό,τι θέλουν"
Μοράις: "Παιχνίδι έξι βαθμών με τον Παναθηναϊκό"
Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Γκάλο
Με Ντίντακ και Μεληκιώτη στη Λεωφόρο
Με Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στο ντέρμπι
Ο Πέκχαρτ, ο Αλμέιδα και ο φορ που (δεν) έρχεται
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ