ΑΕΚ

Μπλάνκο: "Στην Ελλάδα μόνο για την ΑΕΚ"

Μπλάνκο: "Στην Ελλάδα μόνο για την ΑΕΚ"

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο μιλά στο Sport24.gr ξεκαθαρίζοντας ότι εάν έρθει στην Ελλάδα, θα το κάνει μόνο για την ΑΕΚ και για κανέναν άλλον σύλλογο.

Το Sport24.gr μίλησε με τον Αργεντινό επιθετικό, Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον έχει καλέσει κανένας από την Ελλάδα και τον Ατρόμητο, ότι εάν επιστρέψει στη χώρα μας θα το κάνει μόνο για την ΑΕΚ, καθώς και ότι βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα του Γκουαγιακίλ, για δύο ακόμη χρόνια.

Στην αρχή ο "Ζορό" ρωτήθηκε για την φημολογούμενη πρόταση του Ατρομήτου και απάντησε: "Όχι. Στην Ελλάδα έρχομαι μόνο για την ΑΕΚ, παίζω μόνο για την ΑΕΚ." και συνέχισε "Κανείς δεν με κάλεσε από τον Ατρόμητο. Την εβδομάδα που έρχεται θα ρυθμίσω την ανανέωση του συμβολαίου μου, εδώ στην Μπαρτσελόνα, για δύο ακόμη χρόνια".

Κλείνοντας τη σύντομη συνομιλία μας με τον Αργεντινό επιθετικό, αυτός επανέλαβε την ξεκάθαρη, λιτή, και αδιαπραγμάτευτη πίστη του στην Ένωση: "Εάν έρθω στην Ελλάδα, παίζω μόνο για την ΑΕΚ. Τίποτα περισσότερο."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ