ΑΕΚ

Μπίγαλης: "Έπαιζα στις μικρές ομάδες της ΑΕΚ, ήμουν δεκάρι"

Μπίγαλης: "Έπαιζα στις μικρές ομάδες της ΑΕΚ, ήμουν δεκάρι"

Σε συνέντευξή του στο ONEMAN, ο Κώστας Μπίγαλης αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό παρελθόν του, αποκάλυψε ότι έπαιζε στην Ένωση, την οποία και υποστηρίζει και είπε πως ανυπομονεί για το νέο γήπεδο.

Ο Κώστας Μπίγαλης παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο ONEMAN, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό παρελθόν του. Ο ίδιος τόνισε πως είναι φίλος της ΑΕΚ, πως έπαιξε στο παρελθόν με την φανέλα της, προτού τον κερδίσει το τραγούδι και πως ήταν δεκάρι, οργανωτής του παιχνιδιού. Παράλληλα, είπε πως περιμένει το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και να δει το πρωτάθλημα να καταλήγει σε "κιτρινόμαυρα" χέρια.

"Είχα κάνει για πλάκα κάποτε ένα τραγούδι για την ΑΕΚ, το '11 χανούμισσες'. Το ανέβασε ένας φαν στο κανάλι μου πέρυσι και έγινε viral. Δεν ήταν μειωτικό, αλλά χιουμοριστικό. Προφανώς και δεν ήταν ύμνος, απλά ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Ο ύμνος είναι ένας και τον τραγουδάει ο Μίμης Παπαϊωάννου", είπε αρχικά ο Μπίγαλης και συνέχισε για την Ένωση: "Είμαι φίλαθλος, όχι οπαδός της ΑΕΚ. Πριν πέσει το γήπεδο, από τη βλακώδη αυτή ενέργεια, είχα διαρκείας.

Εν συνεχεία, τόνισε: "Τα είδωλα της εποχής ήταν ο Παπαϊωάννου, ο Μαύρος και αργότερα και ο Μπάγεβιτς. Είχα την ευτυχία επειδή ασχολήθηκα με το τραγούδι, να τους γνωρίσω αργότερα και προσωπικά, μιας και γνώριζαν πως είμαι ΑΕΚτζης. Ο Παπαϊωάννου ερχόταν σπίτι μου και καθόμασταν δίπλα δίπλα να δούμε αγώνες και δεν το πίστευα. Συνήθως καθόμουν από την αριστερή του πλευρά και του έπιανα ξαφνικά το πόδι και του έλεγα, 'αυτό το πόδι τι έχει κάνει'. Ο Μίμης είναι γλυκός άνθρωπος και χαμηλών τόνων, αλλά ήταν τεράστιος ποδοσφαιριστής".

Παράλληλα, περιμένει το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια: "Δεν πηγαίνω γήπεδο, γιατί το ΟΑΚΑ είναι για ιππόδρομο, όχι ποδόσφαιρο. Θες κιάλια για να δεις τους παίκτες. Περιμένω τώρα στο καινούργιο σε ενάμιση χρόνο. Ό,τι και να γίνει, θα φτιαχτεί το γήπεδο. Είμαι σίγουρος. Είναι νόμιμα τα πάντα και είναι σοβαρή η προσπάθεια που γίνεται από τον Μελισσανίδη. Μένω εκεί και βλέπω την πόλη πως έχει ερημώσει σε σχέση με τότε, όλοι το θέλουμε το γήπεδο. Όσοι δεν θέλουν το έργο, δεν έχουν δίκιο. Θα δώσει ώθηση, θα αναζωογονήσει την περιοχή".

Τέλος, ελπίζει να δει φέτος το πρωτάθλημα να πηγαίνει στην ΑΕΚ: "Ελπίζουμε να το πάρει φέτος το πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Είμαι φίλαθλος όπως σου είπα όμως, όχι φανατικός. Έχω φίλους Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, όχι πόλεμος σε αυτό είμαι ξεκάθαρος. Θα ήθελα μετά την Γ' Εθνική που έπεσε η ομάδα από τα τραγικά λάθη, τα σφάλματα και τις περίεργες διαχειρίσεις να τη δω να σηκώνει το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που ανακατεύτηκε ο Μελισσανίδης ήταν δεδομένο ότι θα στρώσει η κατάσταση. Είναι ΑΕΚτζης και ξέρει, δεν είναι άσχετος. Έχει κάνει κάποια λάθη, αλλά τα διορθώνει. Ξέρω ότι είναι επίμονος και έχει τον τρόπο του".

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη στο ONEMAN

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ