ΑΕΚ

Μπήκε ο Γαλανόπουλος στην ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Γαλανόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο νεαρός χαφ - Αγωνία για τον Λόπες.

Το ρεπό είναι μια πολυτέλεια, την οποία μέχρι και τις αρχές του Οκτώβρη, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πρέπει να ξεχάσουν. Παρά το γεγονός πως υπήρχε ματς χθες (17/9), οι "κιτρινόμαυροι" σήμερα (18/9) το πρωί πήγαν κανονικά στα Σπάτα για προπόνηση.

Το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ για να δώσει στους παίκτες του παραπάνω ώρες ξεκούρασης, είναι να βάλει τη σημερινή προπόνηση το πρωί και την αυριανή (19/9) απόγευμα.

Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό, είναι πως ο Κώστας Γαλανόπουλος μπήκε κανονικά και πάλι σήμερα στις προπονήσεις. Πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω της πνευμονίας, αλλά πλέον είναι και πάλι έτοιμος. Αντίθετα και σήμερα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντρέ Σιμόες που υποφέρει από ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Η μεγάλη ανησυχία του Χιμένεθ πάντως, είναι για τον Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος μπακ που αποχώρησε στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Λαμία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, έκανε μόνο θεραπεία σήμερα. Και υπάρχει αναμονή για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις που θα δείξουν αν υπάρχει ζημιά και πόσο σοβαρή είναι.

Και προφανώς ο Χιμένεθ ανησυχεί, με δεδομένο πως επί της ουσίας δεν έχει εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ