ΑΕΚ

Μπήκαν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μπήκαν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια
INTIME SPORTS

Η αρχή για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έγινε, καθώς το πρωί της Τρίτης ξεκίνησαν χωματουργικές εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Διαβάστε τις εργασίες που θα γίνουν τις επόμενες μέρες (φωτογραφίες + βίντεο)!

Από τις 8 το πρωί της Τρίτης έκανε την εμφάνισή της η πρώτη μπουλντόζα στο χώρο που θα αναγερθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γεγονός που σήμανε και την έναρξη των εργασιών, καθώς ο χώρος καθαρίζεται, προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση της "Αγιά Σοφιάς" αμέσως μόλις εκδοθούν οι άδειες. Κάτι που είχε επισημάνει κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να κολλήσει πουθενά το θέμα του γηπέδου και ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, ο κόσμος της ΑΕΚ άρχισε να συρρέει στο γήπεδο κατά δεκάδες με αποτέλεσμα να βρεθούν παραπάνω από 100 άτομα μέσα στο οικόπεδο και να φωνάζουν συνθήματα.

To Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από τις 13 Γενάρη για την διαδικασία των έργων από την εταιρεία Dimand S.A η οποία έχει αναλάβει το όλο project. Μόλις 8 μέρες αργότερα το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε.

Μπήκαν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια
INTIME SPORTS

Μάλιστα, αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να βρεθεί στο χώρο κι ένα γεωτρύπανο, προκειμένου να μετρηθεί σε πόσο βάθος υπάρχει νερό.

Μπήκαν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια
INTIME SPORTS

Από αύριο θα ενταχθούν οι εργασίες καθώς θα μπουν ειδικά μηχανήματα για να γίνει στρωματογραφία και έλεγχος ποιότητας εδάφους του γηπέδου.

Μπήκαν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια
INTIME SPORTS

Η διαδικασία αυτή ολοκληρωθεί σε περίπου μια εβδομάδα έτσι ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες μελέτες. Ακόμα, θα γίνει κα έρευνα γεώτρησης στις τέσσερις πλευρές του γηπέδου αλλά και περιμετρικά από αυτό.

Μπήκαν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια
INTIME SPORTS

Οι εργασίες τις επόμενες μέρες

Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα σκάψει σε βάθος 25 μέτρων σε επτά σημεία του οικοπέδου για να διαπιστωθεί μέχρι που φτάνει το νερό. Στη συνέχεια θα μπουν μηχανήματα για να διαπιστώσουν την ποιότητα του εδάφους και την στρωματοποίηση, διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί σε περίπου μια εβδομάδα. Παράλληλα θα γινει γεώτρηση και περιμετρικά του οικοπέδου.

Από εκεί και πέρα θα συνεχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου έτσι ώστε όταν εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες να ξεκινήσουν τα έργα, χωρίς να χαθεί δευτερόλεπτο, όπως έχει δώσει εντολή ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είναι εξασφαλισμένη ότι δεν θα υπάρξει εμπόδιο γι αυτές τις πρώτες εργασίες καθώς έχει πάρει τις απαιτούμενες άδειες, οι οποίες δεν σχετίζονται με την οικοδομική άδεια ανέγερσης του γηπέδου.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ