ΑΕΚ

Μπέρδεμα με Αρβανίτη

Μπέρδεμα με Αρβανίτη
INTIME SPORTS

Σύγχυση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ σχετικά με τη δουλειά του προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Αρβανίτη. Οι γκολκίπερ της ομάδας προχώρησαν σε δήλωση στήριξης προς εκείνον μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για «παλαιά σχολή».

Αποστολή στην Αγγλία: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Όσοι έχουν παρακολουθήσει προπονήσεις τερματοφυλάκων επί Σούιτσα και Καμπόλη, μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν τις διαφορές σε σχέση με το τρόπο που δουλεύει ο Χρήστος Αρβανίτης. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έκανε μία δήλωση για « προπονητή παλαιάς σχολής» η οποία μάλλον δεν άρεσε στον Αρβανίτη με τον τρόπο που βγήκε προς τα έξω και το πως ερμηνεύτηκε.

Τελικά ύστερα από συζήτηση μαζί του, αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι γκολκίπερ της Ένωσης στην ακόλουθη δήλωση στήριξης προς εκείνον:

« Επειδή η ομάδα που υπηρετούμε περνάει μια πολύ δύσκολη φάση και δεν είναι σωστό να δημιουργούνται θέματα τα οποία υποδηλώνουν δυσαρέσκεια και διχασμό στις τάξεις της, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Αρβανίτη.
Ως επαγγελματίες και μέλη της ΑΕΚ τρέφουμε απόλυτο σεβασμό για όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και το έργο τους, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για το καλό της ομάδας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που γίνεται στις προπονήσεις θα φανεί στο γήπεδο»,
αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Αραμπατζής, Θοδωρής Μοσχονάς, Ηλίας Μακρυωνίτης».

Βέβαια όλα τα προαναφερθέντα δεν αλλάζουν και την κοινή διαπίστωση ότι οι προκάτοχοι του Χρήστου Αρβανίτη εφάρμοζαν πολύ πιο σύγχρονες και πολυποίκιλες ασκήσεις στο πρόγραμμά τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ