ΑΕΚ

"Μπάσιμο" της Πεσκάρα για Λέσκοτ

"Μπάσιμο" της Πεσκάρα για Λέσκοτ
Λέσκοτ

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Τζόλεον Λέσκοτ φέρεται να προτιμά την Πεσκάρα από την ΑΕΚ κι οδεύει προς την Ιταλία και τη "νεοφώτιστη" στη Serie A.

Ενώ ο 34χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός, Τζόλεον Λέσκοτ, έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ και ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα ώστε να επισφραγίσει τη συμφωνία του με την Ένωση, φέρεται ότι προκύπτει δυναμικό μπάσιμο από τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Πεσκάρα έχει κάνει πρόταση στον πρώην αμυντικό των Μάντσεστερ Σίτι, Γουλβς, Έβερτον, Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα και ο ίδιος φέρεται να προτιμά την Ιταλία και τη Serie A από τους "κιτρινόμαυρους".

Μάλιστα, το "Skysport", επικαλείται πηγές του σύμφωνα με τις οποίες ο Λέσκοτ αναμένεται να κλείσει εντός του Σαββάτου με τη "νεοφώτιστη" στη Serie A" ομάδα και να μεταβεί άμεσα στη γειτονική χώρα.

Στο ΟΑΚΑ ο Χριστοδουλόπουλος

Οι δικηγόροι της ΑΕΚ και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου εξακολουθούν ακόμα και τώρα να δουλεύουν πάνω στην σύνταξη των συμβολαίων και στις τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και τυπικά μεταγραφή. Όμως σ' αυτή την διαδικασία, η παρουσία του διεθνή μεσοεπίθετικού δεν ήταν απαραίτητη. Γι αυτό και ο Χριστοδουλόπουλος έφυγε από τα γραφεία της ΠΑΕ και ήρθε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα. Προφανώς στη συνέχεια θα επιστρέψει στην ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει τα συμβόλαια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ