ΑΕΚ

Μπαρόχα: "Υπερήφανος που είμαι στην ΑΕΚ"

Μπαρόχα: "Υπερήφανος που είμαι στην ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής Βενεζουελάνος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα, μίλησε μετά το ματς με την Ονδούρα για τις πρώτες του εμπειρίες με τη φανέλα της Ένωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπερήφανος που είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, δήλωσε ο Αλάιν Μπαρόχα μετά τη φιλική αναμέτρηση της εθνικής Βενεζουέλας με την αντίστοιχη της Ονδούρας στο Κατσαμάι της πρώτης. Ο Μπαρόχα έθεσε ως στόχο να διατηρήσει τη θέση του βασικού στην Ένωση, τονίζοντας ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι παίζω στην ΑΕΚ, θα συνεχίσω να το απολαμβάνω και να το προσπαθώ να μεγαλώσω τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο κι ως άνθρωπος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα που είμαι και στο πρωτάθλημα που είμαι. Το ζητούμενο ήταν και είναι να έχω συνέχεια, ώστε να έρθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εθνική Βενεζουέλας." υποστήριξε αρχικά ο Αλάιν Μπαρόχα.

Στη συνέχεια, ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής Βενεζουέλας ρωτήθηκε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς παίζει για πρώτη φορά εκτός Βενεζουέλας, στην Ευρώπη.

"Δεν είναι μόνο ο τερματοφύλακας, είναι όλες οι θέσεις. Είναι ένα σημαντικό βήμα, όταν συνεχίζεις την καριέρα σου στην Ευρώπη. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ένας στόχος που επετεύχθη. Είμαι χαρούμενος που είμαι βασικός τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στην εθνική."

Ο Αλάιν Μπαρόχα τόνισε ότι οι απαιτήσεις και στην Ευρώπη είναι ίδιες, ωστόσο αναγνώρισε τη διαφορετική νοοτροπία. Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας υποστήριξε ότι η ΑΕΚ θα πορευτεί βήμα-βήμα προς το στόχο.

"Είναι πάνω κάτω, ίδιες οι απαιτήσεις και στην Ευρώπη. Ίσως το ποδόσφαιρο στη βάση του να είναι πιο τεχνικό, αλλά είναι ίδια η προπόνηση που κάνω. Η νοοτροπία είναι διαφορετική κι έχω μπει στο κλίμα. Η ΑΕΚ έχει μεγάλο όνομα, έχει μεγάλο ειδικό βάρος. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα. Νικήσαμε το πρώτο ματς στην έδρα μας, αναδειχθήκαμε ισόπαλοι στο δεύτερο που ήταν εκτός μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Στόχος είναι να πάμε, βήμα-βήμα. Είμαι υπερήφανος που είμαι στην ΑΕΚ."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ