ΑΕΚ

Μπαρόχα: "Περιμένω την ΑΕΚ για την ανανέωση"

Μπαρόχα: "Περιμένω την ΑΕΚ για την ανανέωση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα, υποστήριξε σε ΜΜΕ της Βενεζουέλας ότι περιμένει την Ένωση να τον φωνάξει για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ήρθε στην Ελλάδα με το συμπατριώτη του, Ρόναλντ Βάργκας. Η ΑΕΚ απέκτησε τον Αλάιν Μπαρόχα το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή μονοετούς δανεισμού, από την Καράκας με τον Βενεζουελάνο γκολκίπερ να ξαναφορά φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο οποίος τον άφησε εκτός δράσης για ενάμιση μήνα.

Μιλώντας στη σελίδα της Βενεζουέλας, "Meridiano", ο Αλάιν Μπαρόχα αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ έχει μιλήσει με τον ατζέντη του και το μόνο που μένει είναι η κλήση για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ένωση, μέσω ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του από την ομάδα της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας.

"Εδώ, οι φανατικοί οπαδοί ζουν τα ματς με πολύ συναίσθημα. Διασκεδάζουν πολύ το παιχνίδι και περισσότερο τα πιο σημαντικά ματς.

Υπάρχει μια αύρα Λατινικής Αμερικής στην ομάδα. Ο τεχνικός, εμείς οι ισπανόφωνοι και οι Βραζιλιάνοι δίνουν τη φιλοσοφία της ομάδας.

Κάνω πλάκα με τον Ρόναλντ (Βάργκας) γιατί παίρνει όλα τα ριμπάουντ και δόξα τω Θεό, τα βάζει γκολ. Η ΑΕΚ έχει μιλήσει με τον ατζέντη μου, περιμένουμε την ανανέωση γιατί αισθάνομαι πολύ άνετα εδώ.

Είμαι σε επαφή με το τεχνικό επιτελείο της εθνικής, με παρακολουθούν. Περιμένω την κλήση στην εθνική ομάδα, για να ηρεμήσω", υποστήριξε ο διεθνής Βενεζουελάνος γκολκίπερ της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ