ΑΕΚ

Μπαρόχα: "Με αφοσίωση και ευθύνη στην ΑΕΚ"

Μπαρόχα: "Με αφοσίωση και ευθύνη στην ΑΕΚ"
Μπαρόχα

Ο Άλεν Μπαρόχα άφησε την Καράκας για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ με εκτενές μήνυμά του στο Instagram, ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του και αναφέρθηκε στην "Ένωση".

Η εξέλιξη της υπόθεσης της μεταγραφής του Άλεν Μπαρόχα στην ΑΕΚ, ανέδειξε εκτός των άλλων και την εξαιρετική σχέση του παίκτη με την πρώην, πλέον, ομάδα του. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως η Καράκας ήταν η πρώτη που ανακοίνωση την μετακίνηση και που αφενός αποχαιρέτησε τον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα, αφετέρου του έδωσε και βήμα για να μιλήσει για τη νέα του ομάδα.

Και ο Μπαρόχα αφιέρωσε πολλές αράδες στο λογαριασμό του στο Instagram, για να αποχαιρετίσει την πρώην ομάδα του. Αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και αναφορά στην ΑΕΚ.

"Περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να δώσω τις ευχαριστίες μου σε όλους για τη στήριξη του, για τις όμορφες ευχές του και ειδικότερα για την αγάπη που μου δώσαμε σε όλη την καριέρα μου… ευχαριστώ ακόμα και την Καράκας και τους πιστούς οπαδούς της που μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να με στηρίζουν και να πιστεύουν σε εμένα. Ήταν προνόμιο και τιμή για εμένα να ανήκω σε αυτή την οικογένεια στην οποία μεγάλωσε και έφτιαξα τον χαρακτήρα μου ως παίκτης και ως άτομο.

Ό,τι έχω πετύχει το οφείλω σε εσάς. Φυσικά ευχαριστώ και όλους τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και πιο πολύ την οικογένεια μου, τους γονείς μου, τα αδέλφια μου και τους φίλους μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει να υλοποιήσω το όνειρα μου και να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Δεν έχω τίποτα άλλο από λέξεις για να σας ευχαριστήσω και ένα μείγμα συναισθημάτων για όλα όσα έζησα σε αυτή την ομάδα.

Χίλια ευχαριστώ από καρδιά. Στα λέω ότι από τη μεριά μου θα κάνω ότι περνά από τα χέρια μου ώστε να φτάσω τη Βενεζουέλα όσο πιο ψηλά γίνεται με τη νέα μου ομάδα την ΑΕΚ της Αθήνας με μεγάλη ευθύνη και αφοσίωση στο να κάνω σωστά τη δουλειά μου και να πετύχω σημαντικά πράγματα με αυτή την ομάδα. Σας αγαπώ. Χαιρετισμούς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ