ΑΕΚ

Μπαρόχα και Βάργκας στα Σπάτα και στην αποστολή

Μπαρόχα και Βάργκας στα Σπάτα και στην αποστολή
INTIME SPORTS

Μπαρόχα και Βάργκας έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα και συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του προπονητή τους για το ντέρμπι του Σαββάτου (17/10, 20:30) με τον Ολυμπιακό.

Αγωνία τέλος για τον Τραϊανό Δέλλα ως προς την άφιξη στην Αθήνα του Αλάιν Μπαρόχα και του Ρόναλντ Βάργκας. Αμφότεροι πρόλαβαν να φτάσουν από νωρίς σήμερα το απόγευμα και έτσι πήγαν στα Σπάτα εγκαίρως για την προπόνηση.

Βεβαίως δυο Βενεζουελάνοι ήταν και καταπονημένοι και επηρεασμένοι από το υπερατλαντικό ταξίδι. Γι αυτό και δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο ο Δέλλας συμπεριέλαβε κανονικά και τους δυο, στην αποστολή για το ντέρμπι του Σαββάτου (17/10) με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ όπως συνηθίζει, έκανε τις επιλογές του 48 ώρες πριν από την σέντρα του ματς. Και στην αποστολή πήρε 20 ποδοσφαιριστές, χωρίς να κάνει εκπλήξεις. Αναλυτικά οι επιλογές του Δέλλα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ είναι την Παρασκευή (16/10) στις 12.00 στα Σπάτα. Και αμέσως μετά η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ