ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Θα μπορούσα να αντιδράσω διαφορετικά με τον Κάτσε"

Μπαρμπόζα: "Θα μπορούσα να αντιδράσω διαφορετικά με τον Κάτσε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων της ΑΕΚ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, Έλντερ Μπαρμπόζα, παραδέχθηκε ότι θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά στην αψιμαχία με τον Έργκις Κάτσε και να γλιτώσει την τιμωρία.

Αδιαφιλονίκητος MVP στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των Playoffs της SuperLeague, o Έλντερ Μπαρμπόζα μίλησε στην κάμερα της NOVA για την τιμωρία του για το συμβάν της Τούμπας, την εξαιρετική φόρμα που διανύει, την κούρσα στο δεύτερο γκολ, το δουλεμένο τρίτο αλλά και το βεβαρημένο πρόγραμμα της Ένωσης.

Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, είναι και γιατί είμαστε στην πρώτη κατηγορία. Αισθάνομαι καλύτερα και πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα", υποστήριξε αρχικά ο Έλντερ Μπαρμπόζα, πριν εν συνεχεία μιλήσει για:

Την αψιμαχία του με τον Κάτσε και την τιμωρία: "Φυσικά και είναι πολύ άσχημη στιγμή, δεν είμαι μωρό, θα μπορούσα να αντιδράσω με διαφορετικό τρόπο, αλλά δεν το έκανα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσα. όμως, να μην αντιδράσω".

Για την κούρσα 67 μέτρων στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ: "Ήξερα ότι όταν ξεκίνησε το ματς ήμουν σε καλύτερη κατάσταση από τους συμπαίκτες μου, είχα ξεκουραστεί, ήθελα να εκμεταλλευτώ την ταχύτητα, δεν το σκέφτηκα καν. Προσπάθησα να τρέξω περισσότερο και βγήκε".

Για το εάν το τρίτο γκολ ήταν δουλεμένο: "Εμείς οι ποδοσφαιριστές γνωριζόμαστε πολύ μεταξύ μας. Μερικές φορές έχει βγει και στην προπόνηση, έκανα την κίνηση, ο Μάνταλος μου έδωσε μια καταπληκτική πάσα".

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα με τέσσερα ματς σε εννιά ημέρες: "Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω και ξέρω ότι έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε ποιότητα έγιναν κάποιες αλλαγές, θα έχουμε κι άλλες.".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ