ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Πρόλαβα τον Γκάλο στο φάουλ"

Μπαρμπόζα: "Πρόλαβα τον Γκάλο στο φάουλ"
INTIME SPORTS

Μετά τον Ντιέγκο Μπουονανότε πριν από δυο αγωνιστικές, τώρα ήταν η σειρά του Έλντερ Μπαρμπόζα να παραλάβει το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Το τέρμα του είχε και έντονο,,, παρασκήνιο, το οποίο αποκάλυψε.

Μετά τον Ντιέγκο Μπουονανότε πριν από δυο αγωνιστικές, τώρα ήταν η σειρά του Έλντερ Μπαρμπόζα να παραλάβει το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Μάλιστα δεν ήταν απλώς ένα γκολ που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ επί της Βέροιας, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, αλλά είχε και έντονο... παρασκήνιο. Και ο Μπαρμπόζα το αποκάλυψε:

"Ηταν μία πολύ σημαντική στιγμή αυτό γκολ στη Βέροια. Δεν είναι μόνο το γκολ που βραβεύεται αλλά και η σημασία του. Σαφώς και είμαι ικανοποιημένος από το βραβείο, αλλά πάντα πίστευα ότι αυτά τα βραβεία ανήκουν σε όλη την ομάδα. Δίνω υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και ότι θα συνεχίσουμε να παίρνουμε βραβεία. Όταν κερδίσαμε το φάουλ στο 90’, ήρθε ο Γκάλο και μου είπε "άσε με να το εκτελέσω, θα το βάλω". Δεν τον άφησα όμως. Πήρα την μπάλα και έκανα… αυτό που είπε ο Γκάλο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ