ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Οι παίκτες του Ολυμπιακού προκαλούσαν"

Μπαρμπόζα: "Οι παίκτες του Ολυμπιακού προκαλούσαν"
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόζα, μίλησε στον Τύπο της χώρας του για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, αλλά και τη στάση του τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα.

Στην πορτογαλική εφημερίδα, "A bola", μίλησε ο Έλντερ Μπαρμπόζα παραδεχόμενος ότι η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν σωστή, ωστόσο προκλήθηκαν.

Για το συμπατριώτη του τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, τόνισε ότι για τους μεν φιλάθλους των "ερυθρολεύκων" αντιμετωπίζεται ως τολμηρός, για τους δε του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, προκλητικός. Έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού, Φερνάντο Σάντος.

"Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό, αλλά οι οπαδοί προκλήθηκαν. Η κίνηση του Βίτορ Περέιρα; Ήταν μόνο μία ανάμεσα σε τόσες, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Ήταν, πέρα από τους πανηγυρισμούς. Οι παίκτες έκαναν προκλητικές κινήσεις. Οι άνθρωποι δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες. Αλλά ναι, δεν ήταν η καλύτερη συμπεριφορά από τους οπαδούς μας.

Ο Βίτορ Περέιρα θεωρείται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού σαν τολμηρός, σαν κάποιος που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αλλά για τους οπαδούς άλλων ομάδων σαν τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, θεωρείται προκλητικός.

Έχουμε ένα μεγάλο παράδειγμα εδώ, όπως είναι ο Φερνάντο Σάντος, που όλοι τον βλέπουν με θετικό μάτι εδώ. Ο,τι μπορείτε να σκεφτείτε για τους άλλους, όπως εγώ, ο Ζέκα ή ο Μιγκέλ Βίτορ, είναι ξεχωριστό. Η ΑΕΚ είναι εδώ και μερικά χρόνια στα κάτω της, και τώρα σηκώνεται. Αυτό, επίσης, προϋπέθετε μία ατμόσφαιρα ζεστή. Ακόμη και στη δεύτερη κατηγορία μαζεύουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, από ότι οποιαδήποτε ομάδα στην Πορτογαλία, με εξαίρεση τους τρεις μεγάλους.", δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης.

Μπαρμπόζα: "Οι παίκτες του Ολυμπιακού προκαλούσαν"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ