ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της"

Μπαρμπόζα: "Να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα παρέλαβε το βραβείο "Best Goal" για την 16η αγωνιστική της Super League και τόνισε ότι για εκείνον προτεραιότητα έχει η ομάδα και οι στόχο της.

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα παρέλαβε το βραβείο "Best Goal" για την 16η αγωνιστική της Super League και τόνισε ότι για εκείνον προτεραιότητα έχει η ομάδα και οι στόχο της. Ο Πορτογάλος είχε βοηθήσει σε εκείνο το ματς την Ένωση με τα γκολ (σ.σ. κόντρα στον Πλατανιά) και στην παραλαβή του βραβείου είπε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα Σπάτααπό τον Κυριάκο Σουλιώτη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοπονήσου που είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας Member.

Αναλυτικά όσα είπε: "Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κατάφερα με το γκολ μου να δώσω τη νίκη στη ομάδα μου και να πάρω κι εγώ το βραβείο. Επίσης είναι καλό που το γκολ αυτό αποτέλεσε την έναρξη του νικηφόρου σερί και ελπίζω στη συνέχεια να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει".

Όσον αφορά το γεγονός ότι είναι πρώτος σε κατακτήσεις βραβείων φέτος με τέσσερις, ανέφερε: "Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο για τον αριθμό των βραβείων που θα κατακτήσω. Το πιο σημαντικό είναι ότι σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου. Μακάρι να κατακτήσω τουλάχιστον ένα ακόμα, έχοντας στη σκέψη μου μόνο το πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ