ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Δεν θα έλεγα ότι η Ελλάδα είναι σε κρίση"

Μπαρμπόζα: "Δεν θα έλεγα ότι η Ελλάδα είναι σε κρίση"
Μπαρμπόζα ΑΕΚ προπόνηση INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόζα, υποστήριξε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων είναι ανώτερο των συμπατριωτών του.

Μιλώντας στην A Bola, ο Έλντερ Μπαρμπόζα τόνισε η Ελλάδα δεν περνά κρίση, συγκρινόμενη οικονομικά με την Πορτογαλία, καθώς κι ότι η εικόνα που παρουσιάζει η τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

"Θα μιλήσω για τη δική μου εμπειρία στην Αθήνα, γιατί εκεί ζω. Στις άλλες πόλεις πηγαίνω με την ομάδα και δεν μπορώ να δω, τι γίνεται. Εδώ, δεν βλέπω ανθρώπους ανήσυχους ούτε τα σημάδια της κρίσης, που η πορτογαλική τηλεόραση δείχνει.

Τα καφέ και τα εστιατόρια είναι πάντα γεμάτα, αντίθετα με την Πορτογαλία. Οι Κυριακές είναι αργίες, δεν δουλεύει κανείς. Αφιερώνουν πάντα χρόνο για τους ίδιους, την οικογένειά τους, και τους φίλους τους. Κάτι που δεν γίνεται στην Πορτογαλία. Εάν έπρεπε να συγκρίνω την Πορτογαλία με την Ελλάδα, δεν θα έλεγα ότι η Ελλάδα είναι σε κρίση.

Ο,τι δείχνει η τηλεόραση, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το επίπεδο ζωής των Ελλήνων, είναι ανώτερο των Πορτογάλων", υποστήριξε ο Πορτογάλος εξτρέμ της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ