ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Δεν μας ενδιέφερε το αήττητο του Ολυμπιακού"

Μπαρμπόζα: "Δεν μας ενδιέφερε το αήττητο του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα τόνισε ότι η ΑΕΚ μπήκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για να κερδίσει, αδιαφορώντας για το αήττητο των "ερυθρολεύκων". Δίκαιη η αποβολή του Μποτία, τόνισε ο Αραβίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: "Η όρεξη που είχα για να παίξω ήταν πολύ περισσότερη από τον πόνο που ένιωθα. Δεν ήμουν 100% έτοιμος αλλά χαίρομαι που έπαιξα και βοήθησα τους συμπαίκτες μου.

Αυτή η νίκη δείχνει περισσότερο απ' όλα τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση και το γεγονός ότι μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι μόνο για τη νίκη.

Δεν παίξαμε για να σπάσουμε το αήττητο του Ολυμπιακού. Σε κάθε ματς παίζουμε μόνο για να κερδίσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει ποια ήττα ήταν αυτή του Ολυμπιακού. Εμείς παίζουμε μόνο για να κερδίσουμε και δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες".

Χρήστος Αραβίδης: "Ήταν ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Τρέξαμε πάρα πολύ, ο Ολυμπιακός είναι μια ποιητική ομάδα και θεωρώ ότι ήταν κλειδί που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Δεν ήμασταν βέβαια απειλητικοί, αλλά μετά την δίκαιη αποβολή του Μποτία πήραμε τον έλεγχο. Μας βοήθησε να είμαστε πιο επιθετικοί.

Άλλαξε η ψυχολογία με την αποβολή, μας έδωσε η ώθηση και ο κόσμος για να πιέσουμε τον Ολυμπιακό. Ήταν καλό που ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ο προπονητής κινήθηκε γρήγορα βάζοντας και δεύτερο επιθετικό. Καταφέραμε και πιέσαμε τον Ολυμπιακό κρατώντας περισσότερο την μπάλα.

Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να βγούμε μπροστά για να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερη εμφάνιση, ωστόσο είμαστε ευτυχής που πήραμε τον αγώνα. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στο γκολ, σε μια-δυο φάσεις.

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν γιατί δημιουργούμε και απαιτήσεις μετά από τέτοιες νίκες. Φυσικά και δεν είναι το ταβάνι της ΑΕΚ μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ