ΑΕΚ

Μπάρκας: "Πιστεύω ότι εμείς θα περάσουμε"

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ικανοποίηση τους για το 0-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και την πίστη τους για πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ εξέφρασαν οι Μπάρκας, Γαλανόπουλος και Λαμπρόπουλος.

Η πρώτη από τις τρεις μονομαχίες που θα δώσουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έληξε χωρίς νικητή αφήνοντας έτσι τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ σε 15 ημέρες. Οι παίκτες των κιτρινόμαυρων που μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Βασίλης Μπάρκας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε: "Όλα τα ντέρμπι είναι έτσι, κρίνονται σε μικρές διαφορές, στο τι θα κάνει ο καθένας ξεχωριστά. Εμείς ξεκινήσαμε νωχελικά όμως μετά πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερες φάσεις για να πάρουμε το ματς. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Εμείς μπαίνουμε κάθε φορά στο γήπεδο για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και αυτή την εποχή είμαστε καλά. Η ρεβάνς είναι στο γήπεδό μας, με τους οπαδούς μας και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα περάσουμε στην επόμενη φάση".

Από την πλευρά του ο Κώστας Γαλανόπουλος επεσήμανε: "Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό πρώτο τέταρτο που δημιούργησε ευκαιρίες, στη συνέχεια εμείς ανεβήκαμε, κρατήσαμε μπάλα και τώρα περιμένουμε τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, αν και περισσότερο από όλα μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Δέχθηκα ένα χτύπημα από τον Σισέ κατά λάθος, έχω κάποιους πόνους στην σπονδυλική στήλη αλλά είμαι καλά. Έγινε και μια παρεξήγηση όσο ήμουν πάνω στο φορείο, το αφήνουμε, όλα καλά".

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε: "Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, το πρώτο μας μέλημα ήταν να κρατήσουμε το μηδέν, πιστεύω ότι μπορούμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και να προκριθούμε. Όταν παίζεις εκτός έδρας, με το κοινό εναντίον σου, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, τα βγάλαμε πέρα πολύ καλά μετά το εικοσάλεπτο, είχε και μια εξαιρετική επέμβαση ο Μπάρκας νωρίς και στη συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι στο υπόλοιπο διάστημα.

Έχουμε τώρα δύο ματς μπροστά μας για το πρωτάθλημα πριν τη ρεβάνς, αν έχουμε την ίδια παρουσία μέσα στο γήπεδο θα περάσουμε, θα το δούμε αυτό σε δύο εβδομάδες. Η ΑΕΚ έχει μεγάλο ρόστερ, καλούς παίκτες, κάναμε και δύο προσθήκες που θέλαμε και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Πριν τα Χριστούγεννα είχαμε δύο μήνες που παίζαμε συνέχεια Τετάρτη - Κυριακή, τα βγάλαμε πέρα και το ίδιο πρόκειται να κάνουμε και τώρα, θα συνεχίσουμε έτσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΟΑΚΑ θα λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Τσίκινης για Σιδηρόπουλο: "Ώριμος, έμπειρος, πολύ καλή διαιτησία"
Χιμένεθ: "Εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά, ο Ολυμπιακός δεν μας πλησίασε"
Οι στρατιώτες της ΑΕΚ
Ο Λαμπρόπουλος διέκοψε δηλώσεις για να πάρει φανέλα από τον Θεοδωρίδη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ