ΑΕΚ

Μπάρκας: "Να κλείσουμε στόματα, είμαστε καλύτεροι"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Μπάρκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Μπάρκας δήλωσε ότι στόχος των παικτών της ΑΕΚ είναι να κλείσουν στόματα, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. Ο γκολκίπερ της Ένωσης υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από τους Θεσσαλονικείς. Τι είπαν Γαλανόπουλος και Μπακασέτας.

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι Βασίλης Μπάρκας, Κώστας Γαλανόπουλος και Τάσος Μπακασέτας, μίλησαν στη Nova για τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο (12/5, 20.30) με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπάρκας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ένωση θα κατακτήσει το τρόπαιο επειδή είναι καλύτερη και ότι στόχος ου ίδιου και των συμπαικτών του είναι να κλείσουν στόματα.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε...

Για το τι θα έλεγε στους παίκτες του ΠΑΟΚ:

"Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Είμαστε μόνο για 90 λεπτά αντίπαλοι. Είναι ένας τελικός και πάμε να τον κερδίσουμε. Έχουν ακουστεί πολλά. Αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε στόματα, να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι".

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο κίνητρο:

"Κίνητρο είναι να κερδίσουμε. Δεν κοιτάμε κάποιο ματς. Είναι τελικός, θέλουμε να κλείσουμε πετυχημένα μια σεζόν γεμάτη με πίεση. Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα αν κατακτήσουμε τον τίτλο".

Για τα όσα ακούγονται για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ:

"Δεν νομίζω να 'χει κανείς αμφιβολίες. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει αμφιβολίες. Είμαστε άξιοι πρωταθλητές. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το τι έχει γίνει εκτός γηπέδου. Αποδείξαμε σε όλο το πρωτάθλημα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα".

Για το πλεονέκτημα που δίνει το ΟΑΚΑ:

"Σίγουρα έχουμε ένα πλεονέκτημα. Από τη στιγμή που υπάρχουν οπαδοί και των δύο, όμως, δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Αλλά ας πούμε ότι έχουμε ένα πλεονέκτημα".

Για το αν είναι έτοιμος για τη διαδικασία των πέναλτι:

"Είναι μια πιθανότητα, αλλά δεν νομίζω να συμβεί. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και το έχουμε αποδείξει. Δεν νομίζω πως θα φτάσουμε ως εκεί".

Για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων:

"Θα είναι ωραία. Όπως και τα παλιά χρόνια. Θέλω να το ζήσω. Ελπίζω κατακτήσουμε το τρόπαιο και να πανηγυρίσω και εγώ μπροστά στους οπαδούς μας και μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ".

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: "ΟΥΤΕ ΡΕΒΑΝΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ"

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν βλέπει τον προσεχή τελικό με τον ΠΑΟΚ ως ρεβάνς για την ήττα στο περσινό αντίστοιχο ματς. Τα λόγια του μεσοεπιθετικού της Ένωσης:

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μπακασέτας EUROKINISSI SPORTS

Για την κατάκτηση του νταμπλ:

"Είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για το ματς. Θέλαμε να φτάσουμε εδώ. Κατακτήσαμε τον πρώτο στόχο και θέλουμε τον δεύτερο. Είναι προσωπικό στοίχημα να γραφτούμε στην ιστορία της ΑΕΚ μετά από 40 χρόνια. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Μετά από 40 χρόνια να μπούμε με χρυσά γράμματα".

Για το τι πρέπει να προσέξουν:

"Σημαντικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Να μπούμε αποφασισμένοι. Δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί".

Για το αν μπορούν να αλλάξουν τσιπάκι μετά τους πανηγυρισμούς:

"Η αλήθεια είναι πως υπήρχε χαλάρωση στα τελευταία παιχνίδια. Είναι λογικό μετά την πίεση που είχαμε. Είναι ένα τελευταίο ματς που κρίνεται ένας τίτλος. Μπορούμε να αλλάξουμε τσιπάκι και να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο".

Για το αν έχουν πλεονέκτημα λόγω του ΟΑΚΑ:

"Έχουμε πλεονέκτημα για την έδρα. Το γεγονός ότι θα υπάρχει κόσμος του ΠΑΟΚ το κάνει αμφίρροπο το παιχνίδι. Αλλά είναι ένα πλεονέκτημα".

Για τα επεισόδια που είχαν γίνει στον περασμένο τελικό:

"Θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς επεισόδια. Δεν αρμόζει στον κόσμο να γίνονται επεισόδια. Είναι το τελευταίο που θέλουμε να δούμε".

Για τα όσα ακούγονται και εάν νιώθουν πως έχουν ν’ αποδείξουν κάτι:

"Η αδικία υπάρχει και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ούτε ρεβάνς ούτε τίποτα. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο".

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ"

Ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος, χαρακτήρισε όνειρο την κατάκτηση του νταμπλ.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γαλανόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Για το αν έχουν μείνει στους πανηγυρισμούς:

"Να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό που είναι στόχος μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι παρά τους πανηγυρισμούς. Θέλουμε να καταφέρουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο".

Για το πρώτο νταμπλ μετά από 40 χρόνια:

"Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Οι Έλληνες καταλαβαίνουν περισσότερο τι σημαίνει. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο. Έχουμε καταφέρει πολλά και το νταμπλ είναι ένα όνειρο".

Για το αν έχουν να αποδείξουν κάτι:

"Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Έχουμε αποδείξει σε κάθε παιχνίδι τι μπορούμε να κάνουμε. Είτε με μεγάλη, είτε με μικρότερη ομάδα".

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα:

"Τα περισσότερα όνειρά μου φέτος έχουν πραγματοποιηθεί. Πήραμε το πρωτάθλημα, διεκδικούμε το κύπελλο. Η εθνική είναι η ανώτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Έχω το μυαλό μου στον ΠΑΟΚ".

Για το αν περιμένει ίδια παιχνίδια μ αυτά του πρωταθλήματος:

"Τελείως διαφορετικά ματς. Θα υπάρχει νευρικότητα και από τους δύο. Θα κριθεί στα λάθη, στο ποια ομάδα θα είναι πιο ήρεμη και δεν θα κάνει λάθη".

Για όλα όσα ακούγονται πριν τον τελικό:

"Δεν είναι δικιά μας αρμοδιότητα να απαντήσουμε. Θα μπούμε στον τελικό για να κλείσουμε κάποια στόματα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ