ΑΕΚ

Μπάρκας: "Έχουμε προετοιμαστεί ιδανικά"

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την πεποίθηση του ότι η ΑΕΚ είναι απόλυτα έτοιμη για τις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε ο Βασίλης Μπάρκας, που είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητες πρόκρισης του "Δικεφάλου".

Ο Βασίλης Μπάρκας υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αντίχειρα του δεξιού χεριού του και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ενισχύσει την ΑΕΚ ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι "κιτρινόμαυροι" είναι έτοιμοι για τα ματς με τη ρωσική ομάδα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση.

"Έχουμε προετοιμαστεί ιδανικά και είμαστε έτοιμοι για την αγωνιστική πρόκληση που μας περιμένει. Η ΤΣΣΚΑ είναι γνωστό όνομα, με ιστορία και τίτλους, όμως δεν τους φοβόμαστε.

Σεβασμός ναι, φόβος όχι. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί με παίκτες ποιότητας και ήρθε η ώρα να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Το πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να προκριθούμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τερματοφύλακας της ΑΕΚ μιλώντας στην εφημερίδα "Real News".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανδριόπουλος: "Σε λίγα 24ωρα ξεκινούν τα έργα"
To τρομερό σχόλιο του Μάνταλου για τον... κοιμισμένο Μπακάκη
Ρυθμιστές μεταγραφών
"Έφυγαν" 5.000 εισιτήρια για το ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ