ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε τον Κλωναρίδη"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στάθηκε στη συμπαράσταση και τις ενέργειες των φίλων της ΑΕΚ και ζήτησε από τη μικρή μερίδα που αποδοκιμάζει τον Κλωναρίδη να σταματήσει.

Εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στο ματς με την Ξάνθη ήταν και ο Τάσος Μπακασέτας που σημείωσε είχε και ασίστ. Ο διεθνής επιθετικός μετά το τέλος του αγώνα με τους Ακρίτες μίλησε στην κάμερα της "NOVA" όπου αναφέρθηκε στο γκολ του και στα δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν στους κιτρινόμαυρους.

Επίσης ρωτήθηκε και για τον Βράνιες που έχει ανατρέψει και το εις βάρος του κλίμα που είχε διαμορφωθεί ενώ πήρε την ευκαιρία και ζήτησε από τη μικρή μερίδα που αποδοκιμάζει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να σταματήσει και αντίθετα να σταθεί στο πλευρό του Βίκτωρα. Χαρακτηριστικά ο Μπακασέτας είπε:

Για το αν προτιμά να σκοράρει ή να δίνει ασίστ:
«Ισχύει ότι είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις, αλλά για μένα είναι ίδια χαρά όταν δίνω και μια ασίστ. Όλα πήγανε απ' την αρχή πάρα πολύ καλά, μπήκαμε πολύ δυνατά όλοι οι ποδοσφαιριστές απ' το πρώτο λεπτό, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, τώρα δεν ξέρω τι έγινε με τα πέναλτι, δεν έχω παρακολουθήσει κάτι, ήμασταν πολύ πιεστικοί απ' τα πρώτα λεπτά και δίκαια φτάσαμε σ' αυτό το ευρύ σκορ».

Για το ότι η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και δεν επηρεάστηκε από τις δύο φάσεις στα πρώτα λεπτά που ζήτησε και δεν πήρε πέναλτι:
«Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς, δεν πρέπει να ανησυχούμε για τέτοιες καταστάσεις γιατί μπορεί και σ' ένα παιχνίδι να μην μπορούμε να σκοράρουμε, όπως έγινε με την Τρίπολη, που είχαμε ευκαιρίες, αλλά αυτό το έχουμε συνηθίσει πλέον. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με πίεση, έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, οπότε αυτό πιστεύω ότι δεν μπορεί να μας επηρεάσει, τα δυο πέναλτι που δε δόθηκαν».

Για το ότι κατέβασαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και αν τους επηρεάζει η κούραση από τα συνεχόμενα ματς σε τρεις διοργανώσεις:
«Για το δεύτερο ημίχρονο πιστεύω έτσι όπως ήταν το σκορ και οι παίκτες που έχουν μια άλφα κούραση γι' αυτό ήταν έτσι ο ρυθμός, αλλιώς θα ήμασταν ακόμη καλύτεροι. Από εκεί και πέρα έχουμε δείξει ότι όλα γίνονται καταπληκτικά. Στην καθημερινότητά μας, στο γήπεδο, η ομάδα μας τα προσφέρει όλα, ο κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νιώθει καλύτερα σε κάθε αγώνα, το κάνουμε όλοι αυτό, είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες, τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει δρόμος ακόμα κι ότι όσο φτάνουμε προς το τέλος και του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και της Ευρώπης, είναι ακόμη πιο σημαντικά τα παιχνίδια».

Για τον MVP Βράνιες και ότι «γύρισε» το εις βάρος του κλίμα που είχε διαμορφωθεί:
«Το κακό για μένα δεν είναι να κάνεις λάθη, το κακό είναι να μην τα αναγνωρίζεις. Απ' τη στιγμή που αναγνώρισε το λάθος, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Και μπορώ να πω ότι ο κόσμος έχει δείξει μέσω κάποιων κινήσεων και με το πανό κατά του ρατσισμού και με τους ανθρώπους που χάθηκαν στη Μάνδρα ότι είναι κοντά σε κινήσεις αλληλεγγύης. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγκάλιασαν τον Βράνιες, αλλά κάτι άλλο που δε μ' αρέσει από μία μερίδα φιλάθλων είναι η μη υποστήριξη που υπάρχει για τον Κλωναρίδη γιατί είναι ένα παιδί που έχει έρθει στην ΑΕΚ, μπορεί όντως σε κάποια παιχνίδια να μην έχει κάνει τόσο καλά ματς, αλλά για μένα πρέπει να τον αγκαλιάσει ο κόσμος για να νιώσει πιο άνετα.

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις όταν ξέρεις ότι απ' την πρώτη επαφή με την μπάλα υπάρχει μια μερίδα φιλάθλων, το ξανατονίζω, που να σε αποδοκιμάζει ή να δυσανασχετεί. Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε τον Βίκτωρα γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά ο καθένας μπορεί να έχει και μία χρονιά που να μην είναι και τόσο καλή. Γι' αυτό πιστεύω ότι μ' αυτά που' χει δείξει η ομάδα, είναι χρέος της να αγκαλιάσει τον Βίκτωρα και να μην υπάρξουν ανάλογες συμπεριφορές».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ