ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Όταν ξεκινάς τη μπάλα, ονειρεύεσαι τέτοια παιχνίδια"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μπακασέτας EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τη Μίλαν, ανέφερε ότι η ΑΕΚ περιόρισε παίκτες τέτοιου βεληνεκούς και έκανε λόγο για βαθμό ψυχολογίας, μετά το 0-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας, ήταν ενθουσιασμένος μετά το 0-0 της ΑΕΚ με τη Μίλαν. Μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ανέφερε: "Συναρπαστικό παιχνίδι, που όταν ξεκινάς να παίζεις, τέτοια ματς ονειρεύεσαι. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να νικήσουμε κιόλας.

Είμαστε αήττητοι στον όμιλο και θα κοιτάξουμε μέσα από το επόμενο παιχνίδι να κλειδώσουμε την πρόκριση. Αν εξαιρέσουμε το δοκάρι, όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή και έκανε καλλή δουλειά. Περιορίσαμε παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Είναι σημαντικός ο βαθμός και για την ψυχολογία. Είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις".

Ρωτήθηκε και για τον Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο κλήθηκε να αντικαταστήσει. Σχολίασε: "Ο Πέτρος είναι αναντικατάστατο μέλος της ΑΕΚ την τελευταία τετραετία. Δεν αισθάνομαι βάρος, αν και παίζουμε στην ίδια θέση, έχουμε άλλα χαρακτηριστικά. Παίξαμε και γι΄' αυτόν, θα μας λείψει πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέος σημαντικός βαθμός για την ΑΕΚ, 0-0 με τη Μίλαν
Γιόχανσον: "Υπερήφανος για το περιβραχιόνιο και το αποτέλεσμα"
Χιμένεθ: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ