ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Οι μεγάλες ομάδες, φαίνονται μετά από άσχημα αποτελέσματα"

Μπακασέτας: "Οι μεγάλες ομάδες, φαίνονται μετά από άσχημα αποτελέσματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την "γκέλα" με Ηρακλή αλλά και για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Κυριακή (2/10), μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας.

Στο μυαλό των παικτών της ΑΕΚ, ακόμα και τώρα, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παραμένει η χαμένη ευκαιρία στο ματς με τον Ηρακλή. Και ένας από τους λόγους που θέλουν θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή (2/10) στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", είναι για να βγάλουν αντίδραση μετά την "γκέλα". Αυτό τόνισε και ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

“Μέσα απ' αυτά τα παιχνίδια μπορείς να δείξεις κάποια στοιχεία, αλλά μπορεί και να ηττηθείς άδικα. Τα παιχνίδια με τις “μικρότερες” ομάδες σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να έχεις διάρκεια, αφού όταν νικάς σ' αυτά τα παιχνίδια είναι κάτι πιο πιο σημαντικό, αφού αποκτάς παραπάνω αυτοπεποίθηση και συνεχίζεις με νίκες, οι οποίες είναι σημαντικές για το πρωτάθλημα.

Το ματς με τον Ηρακλή ήταν μεγάλη απώλεια και γι' αυτά είπα ότι αυτά τα παιχνίδια σε πάνε ψηλά στη βαθμολογία. Θα υπάρχουν όμως και τέτοιες στιγμές. Θα υπάρχουν στιγμές που η ομάδα δεν θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε μόλις έναν βαθμό αν και σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε και τώρα όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ματς της Κυριακής για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ δείχνεις χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μετά από μια κακή εμφάνιση. Στα καλά είναι όλοι δίπλα σου και σου λένε ότι έχεις την καλύτερη ομάδα, αλλά στα άσχημα αποτελέσματα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα γιατί υπάρχουν αμφιβολίες και για σένα και για την ομάδα. Αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε στο ματς της Κυριακής προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη”.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ