ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Ξέραμε ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"

Μπακασέτας: "Ξέραμε ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ αισθάνονται μία "γροθιά", μιλώντας μετά από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο κύπελλο.

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στη μικτή ζώνη μετά από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε αρχικά στη νίκη της ομάδας του: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν κάτι που θέλαμε εξ αρχής, πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν θέλω να σταθώ μόνο στον Ολυμπιακό, δεν ήταν κάτι που μας απασχολούσε πολύ, να τον αποκλείσουμε επειδή ήταν ο Ολυμπιακός. Θέλω να σταθώ στο ότι ήμασταν ομάδα, που είναι πολύ σημαντικό. Περάσαμε στο Europa League, είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, προκριθήκαμε στο κύπελλο. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα όλο αυτό, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".

"Ξέραμε ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και το αποδείξαμε στο πρώτο παιχνίδι με την ανατροπή αλλά και στο προηγούμενο με την ακόμα πιο μεγάλη ανατροπή. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες, γιατί μπορείς να επικεντρωθείς στο 'Καραϊσκάκης'. Κρατήσαμε τον ρυθμό μας και πετύχαμε τον στόχο μας".

Η ΑΕΚ έριξε τον ρυθμό της στα τελευταία λεπτά και ο Μπακασέτας το χρέωσε στην κόπωση από τα διαρκή παιχνίδια: "Υπάρχει ο παράγοντας κούραση. Παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, πολύ καιρό τώρα. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε στην άκρη. Όταν δέχεσαι γκολ σε ένα δύσκολο σημείο του αγώνα, μπορεί να οπισθοχωρήσεις. Ήταν λάθος μας, δεν πρέπει να συμβαίνει. Θα τα διορθώσουμε όλα αυτά, είναι λάθη που διορθώνονται μέρα με τη μέρα με τον προπονητή και γι' αυτό έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για πρόκριση στην Ευρώπη και στο κύπελλο και για το ότι είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα".

Όσο για το γεγονός ότι δέχθηκε ξανά γκολ από στημένη φάση, τόνισε: "Μας προβληματίζει ότι δεχόμαστε γκολ. Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις εδώ και καιρό. Δεχθήκαμε γκολ και τώρα. Ούτε επιθετικά είμαστε καλοί. Το δουλεύουμε και από την αρχή της χρονιάς, από τα γκολ που δεχθήκαμε από την ΤΣΣΚΑ, βελτιώσαμε πολύ την εικόνα και θα προσπαθήσουμε να μην δεχόμαστε καθόλου".

Τέλος, μιλώντας για το σερί 21 αγώνων δίχως ήττα, πρόσθεσε: "Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση όλο αυτό. Τον τελευταίο καιρό είμαστε πιο κοντά τα παιδιά. Ο κάθε παίκτης δεν ήρθε για τουρισμό, ήρθε για να γράψει τη δική του ιστορία στην ΑΕΚ. Η ομάδα είναι πάνω από όλους και στο τέλος πρώτα πρέπει να είναι κερδισμένη η ομάδα και μετά ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ