ΑΕΚ

Μπακασέτας: "H ομάδα περνάει μια κακή περίοδο στο γκολ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Μπακασέτας υποστήριξε πως η Ένωση αντιμετωπίζει δυσκολία στο γκολ, αλλά άμεσα θα βρεθεί μία ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση.

Η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο και διέσυρε με 7-0 για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση στη φάση των 16 του θεσμού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ένωσης, Τάσος Μπακασέτας μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και υποστήριξε πως η ομάδα του αντιμετωπίζει δυσκολία στο γκολ, αλλά άμεσα θα βρεθεί μία ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν μεγάλες παγίδες. Γίνονται θρίλερ. Μπήκαμε καλά από νωρίς, δεν δώσαμε περιθώρια στη Λάρισα. Θέλαμε να δείξουμε πράγματα. Χαίρομαι που βοήθησα".

Για τις τελικές που δεν γίνονται γκολ στο πρωτάθλημα: "Το πρόβλημα είναι όταν δεν δημιουργείς ευκαιρίες. Όταν δημιουργείς φάσεις θα έρθει και το γκολ. Οι παίκτες που έχει η ΑΕΚ στη μεσοεπιθετική γραμμή μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή. Περνάει η ομάδα μια κακή περίοδο στο γκολ. Βρίσκει δύσκολα δίχτυα, θα περάσει. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Αυτό θέλαμε από πέρυσι: να παίζουμε και στις τρεις διοργανώσεις. Το έχουμε καταφέρει. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι μια εβδομάδα είμαστε ομαδάρα και την άλλη το αντίθετο. Τις δυο φορές που ήταν να πατήσουμε κορυφή και δεν το κάναμε πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας και θα βρούμε λύση. Θα βρούμε τον δρόμο μας".

Για το αν τον έχει επηρεάσει το ότι δεν έκανε προετοιμασία: "Το να χάνεις την προετοιμασία δεν είναι συν για κάθε παίκτη. Εκτός ότι χτίζεις τον εαυτό σου χτίζεται και όλη η ομάδα. Είχα έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός μεγάλο διάστημα, που δεν περίμενα. Τον έχω ξεπεράσει όμως πολύ καιρό τώρα".

Για το στόχο της ΑΕΚ από εδώ και πέρα κι αν είναι βρει σταθερότητα: "Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισορροπία στα πάντα. Το αποτέλεσμα με τη Μίλαν ήταν μεγάλο. Και μετά χάσαμε άδικα από τον Ατρόμητο. Και με την Ξάνθη και με τον Ατρόμητο χάσαμε ευκαιρίες. Θα έρθει και το γκολ όμως. Θα βρούμε ισορροπία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ