ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Δεν είμαι αντί-Μάνταλος"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε τη δική του απάντηση, στην συζήτηση περί της αντικατάστασης του Πέτρου Μάνταλου στην ενδεκάδα της ΑΕΚ κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ριέκα (23/11, 22:05).

Η απώλεια του Πέτρου Μάνταλου δεδομένα είναι τεράστια για την ΑΕΚ. Άλλωστε ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ, τον είχε χαρακτηρίσει "αναντικατάστατο".

Όμως εκείνο που επίσης είχε πει ο Ισπανός τεχνικός, είναι πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω, για να καλυφθεί το κενό. Βεβαίως μια ευθύνη… παραπάνω, φαίνεται να έχει ο Τάσος Μπακασέτας, που θεωρητικά καλύπτει την θέση στην οποία αγωνιζόταν ο Μάνταλος. Και ο διεθνής μεσοεπιθετικός, έδωσε την δική του απάντηση, για τον τρόπο διαχείρισης της απουσίας του αρχηγού.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΕΚΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΕΚΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ICON

"Είχα πει από την αρχή πως ο Πέτρος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Η ομάδα έχει κτιστεί πάνω του. Εγώ έχω διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι μου. Δεν πάω να γίνω αντί-Μάνταλος. Θέλω να βοηθώ όσο μπορώ, έχω να δώσω περισσότερα. Το σημαντικό είναι πως στα τελευταία παιχνίδια έχουμε θετικά αποτελέσματα".

- Βολεύει την ΑΕΚ, να μην είναι εκείνη που πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι;

"Δεν το πιστεύω. Σε κάθε ματς, ψάχνουμε τη νίκη. Με τη Μίλαν πηγαίναμε για θετικό αποτέλεσμα και στο εντός έδρας, ψάξαμε και τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι και σε κάθε ματς κυνηγάει τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακόμα και σε παιχνίδια που έχει μείνει πίσω στο σκορ, βγάζει αντίδραση. Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Είναι σημαντικό πως με νίκη παίρνουμε την πρόκριση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ