ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Αυτό είναι το όπλο της ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΩΣ MVP ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
SUPERLEAGUE / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΩΣ MVP ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας παρέλαβε και τα δυο βραβεία της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου και μίλησε περισσότερο για την ΑΕΚ και λιγότερο για τον εαυτό του.

Η εύκολη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός πως ο Τάσος Μπακασέτας έκανε πράγματα και θαύματα μέσα στο γήπεδο.

Εξ ου και ο διεθνής μεσοεπιθετικός, παρέλαβε και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής αλλά και αυτό του καλύτερου γκολ. Πάντως ο Μπακασέτας, όπως άλλωστε συνηθίζει, μίλησε στην κάμερα της Nova, περισσότερο για την ΑΕΚ και πολύ λιγότερο για τον εαυτό του.

"Δεν περίμενα να πάρω δυο βραβεία, για να ορίσω τις απαιτήσεις. Θέλω να βελτιώνομαι, έχω υψηλές απαιτήσεις. Είναι σημαντικό να δίνεις τα πάντα κάθε μέρα στις προπονήσεις. Όταν ξεκίνησα να παίζω, δεν αγωνιζόμουν πολύ στα πλάγια. Όμως μέσα σ’ έναν χρόνο γίνεσαι καλύτερος και παίζεις και μαθαίνεις. Με βοήθησε και ο προπονητής που μου εξήγησε κάποια πράγματα. Αλλά έχει να κάνει και με την καθημερινή δουλειά".

Πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ να έχει τόσες πολλές ποιοτικές επιλογές στην επίθεση;

"Η ΑΕΚ έχει παίκτες, που μπορούν με μια ενέργεια να πάρουν το παιχνίδι. Αλλά όχι μόνο οι επιθετικοί. Όλοι έχουν συμβάλλει. Σ’ όλες τις γραμμές η ομάδα είναι πλήρης και όποιος να λείψει, υπάρχει κάποιος για να τον αντικαταστήσει επάξια".

Για το οικογενειακό κλίμα: "Όταν είσαι σε τόσους πολλούς στόχους, έχει σημασία να είσαι οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια, να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον, να είστε όλοι μαζί. Αυτό νομίζω το έχουμε πετύχει και είναι από τα μεγάλα όπλα της φετινής ΑΕΚ".

Για τη σημασία της παρουσίας της ΑΕΚ και στην Ευρώπη στη συνέχεια του Europa League: "Μας δίνει αυτοπεποίθηση το γεγονός πως συνεχίζουμε και στην Ευρώπη και είμαστε μέσα σ’ όλους τους στόχους μας. Ξέρουμε πλέον πως όταν είμαστε στο 100% μέσα στο γήπεδο, δύσκολα να υπάρχει ομάδα να μας αντιμετωπίσει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ