ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας"

Μπακασέτας: "Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας"
Μπακασέτας, 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο ΑΕΚ TV για τη νέα σεζόν που ξεκινάει, τονίζοντας ότι η ομάδα θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο της. Τι είπε με τη σειρά του ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας, μίλησε στο ΑΕΚ TVγια τη νέα σεζόν που ξεκινάει, τονίζοντας ότι η ομάδα θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο της.

" Υπάρχει ανυπομονησία και όσο καθυστέρησε το πρωτάθλημα τόσο ανυπομονούμε. Όλοι περιμένουμε αυτό το ματς για να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, καθώς τα περισσότερα φιλικά που έγιναν ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να βγούμε στο γήπεδο και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη.

Είναι ωραίο συναίσθημα να έχεις τον κόσμο δίπλα σου, το έζησα μια φορά με την Σεντ Ετιέν, είναι πολύ όμορφο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας σε όλη τη σεζόν και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μπακασέτας.

Κολοβέτσιος: "Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο"

Ο στόπερ της Ένωσης και εκ των αρχηγών της, Δημήτρης Κολοβέτσιος, μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προσκαλώντας τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενόψει τόσο του πρώτου αγώνα, όσο και των επόμενων.

« Ο κόσμος θεωρώ ότι από εμάς μπορεί να περιμένει την υπέρβαση. Θεωρώ ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να ενισχυθεί. Έχουμε ανέβει γενικά σαν επίπεδο, σαν σύλλογος. Θεωρώ ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά μας.

Δεν πρέπει να στεκόμαστε στα λόγια, θα πρέπει να το δείξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο και με δουλειά, μέσα από την προπόνηση να καταφέρουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Έλληνας σέντερ μπακ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ