ΑΕΚ

Μπακάκης: "Τα πάντα για την πρόκριση"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπακάκης υποστήριξε πως η παρουσία της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League αποτελεί για όλους τους παίκτες μια τεράστια πρόκληση.

Προφανώς για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, η αυριανή (24/8) ρεβάνς με τη Μπριζ, είναι μια πρόκληση. Πολύ περισσότερο όμως για τον Μιχάλη Μπακάκη και κάποιους άλλους συμπαίκτες του, που έχουν ζήσει ακόμα και την περιπέτεια της Β’ εθνικής και τώρα βρίσκονται στο κατώφλι της πρόκρισης στους ομίλους τουEuropaLeague.

Και ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ, υποσχέθηκε πως όλοι μέσα στην ομάδα, θα δώσουν τα πάντα γι αυτή την πρόκριση.

"Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση γιατί έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Υπάρχουν πολλά μάτια, ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας. Όλοι θέλουν να παίζουν Ευρώπη. Και για την ομάδα και για εμάς, είναι πολύ σημαντικό και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους".

-Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ:
"Όταν υπάρχει κόσμος, αυτό που θέλουν να δουν είναι γκολ. Εμείς οι παίκτες πρέπει να δουλέψουμε με στρατηγική. Να κρατήσουμε το μηδέν. Ο κόσμος να δείξει υπομονή και να καταλάβει την διαδικασία του ματς".

-Πως το περιμένεις το αυριανό ματς;
"Με εξιτάρει αυτό το ματς και όταν παίζεις με κάποιους αντίπαλους σε καλό επίπεδο και έχουν ποιότητα, είναι σαν να τεστάρεις τις δυνατότητες σου. Για όλους είναι μια πρόκληση. Δείξαμε καλή εικόνα μέσα στο Μπριζ και αύριο θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι κάτι ιδιαίτερο για όλους. Παίξαμε στη Β’ εθνική και ήταν δύσκολη κατάσταση. Αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά είναι μια πρόκληση. Όλοι το βλέπουμε το ίδιο, το θέλουμε πολύ και θα δώσουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ