ΑΕΚ

Μπακάκης στο Sport24.gr: "Όταν δεν τρως γκολ, δεν χάνεις"

Μπακάκης στο Sport24.gr: "Όταν δεν τρως γκολ, δεν χάνεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στο Sport24.gr μετά το ματς με τον Ηρακλή, οριοθετώντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο. Τι είπε για Σουκουλίνι και Πέκχαρτ.

Η ΑΕΚ παίζει σε όλα τα γήπεδα, είτε πρόκειται για Κύπελλο Ελλάδας είτε για Super League, με στόχο τη νίκη όπως παραδέχθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης στο Sport24.gr, αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο - λόγω Τραϊανού Δέλλα - αλλά και στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

- Ακόμη μια νίκη για την ΑΕΚ, ένατη διαδοχική σε Κύπελλο και Super League. Ήρθε εύκολα;

"Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Αλλά, αυτό δε σημαίνει τίποτα. Σε κάθε ματς παίζουμε για να κερδίζουμε, ΑΕΚ είμαστε και πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα ματς και σε όλα τα γήπεδα".

- Από την αρχή του έτους η "Ένωση" έχει πανηγυρίσει εννιά νίκες σε εννιά ματς. Που μπορεί να βρίσκεται το τέλος των συνεχόμενων νικών;

"Ειλικρινά, δεν ξέρουμε που μπορεί να έχει τέλος αυτό το σερί. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κερδίζει. Δεν ξέρω που μπορεί να βρίσκεται το τέλος αυτού του σερί".

- Η ΑΕΚ είναι ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχεις κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στα ημιτελικά της διοργάνωσης;

"Όχι, δεν έχουμε κάποια προτίμηση. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα πάμε να προκριθούμε, για να περάσουμε στον τελικό και εκεί να πάρουμε το Κύπελλο. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος σ' αυτή τη διοργάνωση, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Όσον αφορά στη Super League, ο στόχος είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα play-offs".

- H ομάδα ενισχύθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με δύο παίκτες (σ.σ. τους Σουκουλίνι και Πέκχαρτ). Θεωρείς ο,τι καλύφθηκαν τα κενά;

"Ο προπονητής και οι ειδικοί γι' αυτή τη δουλειά της ομάδας γνωρίζουν, σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Ήρθαν δύο νέα παιδιά, έπαιξαν κιόλας σήμερα και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας".

- Τι διαφορετικό έχει φέρει ο Πογέτ στην ΑΕΚ; Παίζετε κάπως διαφορετικά, κοιτάτε μερικές φορές και πιο πολύ την άμυνα...

"Έχουν αλλάξει πολλά, αλλά θα σταθώ πιο πολύ στην αλλαγή της νοοτροπίας και της ψυχολογίας. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τρως γκολ, δεν χάνεις. Κι εμείς, έχουμε μπροστά την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που μπορούν να βάλουν τα γκολ".

- Και τώρα ένα δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα, στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο του Τραϊανού Δέλλα. Του πρώην προπονητή σας. Σας επηρεάζει αυτό;

"Στο επόμενο ματς αντιμετωπίζουμε τον πρώην τεχνικό μας. Αυτός δεν μας επηρεάζει, είμαστε η ΑΕΚ, και πάμε παντού και σε όλα τα γήπεδα για να κερδίζουμε. Είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε στο Περιστέρι για να κερδίσουμε".

- Και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και με την ευκαιρία να συνεχιστεί το σερί των δικών σας θετικών αποτελεσμάτων αλλά παράλληλα να διακόψετε το θετικό σερί των "ερυθρολέυκων" που δεν έχουνε ακόμη γνωρίσει ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

"Βλέπουμε όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο. Έτσι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό και για τον κόσμο, εμείς θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να συνεχίσουμε το σερί μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ