ΑΕΚ

Μπακάκης: "Πάμε όπως και πέρυσι"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε κοινωνική δράση έδωσε το παρών αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΚ και μίλησε και για την κλήρωση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πολλάκις, πως οι δράσεις της δεν περιορίζονται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ούτε καν μόνο στο ποδοσφαιρική κομμάτι. Υπάρχει έντονη κοινωνική δράση, ειδικά σ’ αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές.

Και σήμερα (23/3) η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία ενίσχυσης του συσσιτίου για απόρους του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενώ έδωσαν το παρών και ο Ρόναλντ Βάργκας, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Γιάννης Ανέστης.

"Ο κόσμος όσο μπορεί πρέπει να βοηθάει τον συνάνθρωπο του. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Και όποιος μπορεί να πρέπει να το κάνει. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει κοινωνική δράση και πρέπει να δίνει το παράδειγμα, γιατί υπάρχει κόσμος που το έχει πραγματικά ανάγκη" τόνισε ο Μπακάκης.

Ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ κλήθηκε να τοποθετηθεί και για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του κυπέλλου. "Είναι τέσσερις μεγάλες ομάδες στον ημιτελικό. Με οποιαδήποτε ομάδα και να κληρωνόμαστε θα ήταν το ίδιο δύσκολο. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, θα περάσουμε στον τελικό και θα κάνουμε ότι κάναμε και πέρυσι".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ανέστης, που έκανε και λόγο για το πλεονέκτημα της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. "Το καλό για μας είναι πως παίζουμε εκτός έδρας ΤΟ πρώτο ματς και την ρεβάνς στο γήπεδο μας. Πρέπει να σκοράρουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα, να περάσουμε στον τελικό και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε ξανά το κύπελλο. Οι τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες στον ημιτελικό, είναι για όλους το ίδιο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε".

Όσο για την πρωτοβουλία της ΑΕΚ για την ενίσχυση του συσσιτίου των απόρων, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε: "Μακάρι όποιος να βοηθήσει τον διπλανό. Θέλουμε να στείλουμε και εμείς το μήνυμα μας, πως πρέπει όλοι να βοηθάνε. Και πέρα από το αθλητικό κομμάτι, θα πρέπει κοιτάζουν οι ομάδες και άλλα πράγματα και όσο μπορούν να βοηθάνε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ